PN pre tvrdnutie bruška - čo ste robili aby ste sa doma nezbláznili od nudy?
Ahojte baby som na pn uz druhy mesiac koli tvrdnutiu bruska a ostavam az do porodu doma. Potrebujem radu co ste robili doma ak ste boli tak dlho doma??? Ja sa idem zblaznit uz ma nebavi citanie knih, tv a podobne veci....
Ziadnu kamaratku nemam na materskej ani dokonca s detmi cize kavickovanie a podobne moc nehrozi, vsetky pracuju...
@martinamala123456 online kurzy napr. khan academy. skype calls na zlepsenie jazyka. pis dennik babatku. volaj si so znamymi a rodinou s ktorou si dlho nebola v kontakte zoznam sa s inyni tehu zenami co su pn napr cez konika. odmraz mraznicku. nejake hobby si zacni robit rucne prace malovanie. sama vies ako sa citis a co mas rada drzim palce. rob si masky napr. a napis si rozvrh kazdy den co ides robit kedy. mozno existuju dobrovolnicke aktivity co mozes robit online
nájdi si niečo, čo budeš študovať, napríklad sa začni nejaký jazyk učiť ako samouk alebo začni kresliť, prípadne skús si vyrábať nejaké doplnky do domácnosti 🙂
@martinamala123456 ja som bola na rizikovom od 17-teho týždňa. Učila som sa španielčinu, zdokonaľovala v angličtine, robila ručné práce čo ma baví doteraz, čítala knihy, a pozerala online How I Met Your Mother, smiala som sa na tom jak blazen =D
Ja som skusala nove recepty 😄😄😄 a potom som si pozerala na nete detske vecicky, spisovala, co budeme potrebovat, chodila som na kratucke prechadzky...
@martinamala123456 uuuplne ti rozumiem. Podobnu temu som tu zakladala uz hadam 5x odkedy som doma.. a to som doma len od decembra 🙈 Tiez citam, pozeram serialy, varim, upratujem, chodim von so psom, vyrabam sviecky, mydla, ucim sa sit.... a aj tak sa nudim 🤷♀️ Teda mam take tie klasicke stavy nepotrebnosti alebo ako to napisat. Holt workoholik sa dostal na pn 🤦🏼♀️ Najhorsie je ze nemozem cvicit lebo cvicenie mi vzdy spravilo dobre. Staci ze vyjdem po schodoch a uz nevladzem s dychom. Potom len sadnut na pol hodku a oddychovat.. a zas sa nudit

@martinamala123456 PlayStation, rucne prace alebo studuj. Bud rada ze aspon nieco este moze robit. Moja ked bola na rizikovom tak som si odfotil byt aby som vedel ci je vsetok bordel na svojom mieste. Aj vybavu som chystal. Myslim ze zena gauc nenavidi doteraz.😝