Po koľkých mesiacoch tehotenstva ste cítili pohyby dieťatka?
Po koľkých mesiacoch tehotenstva sa začína pohiby dieťatka 🥰❤️
@nattyferko od 19tt a gratulujem!🍀
@nattyferko zalezi od ulozenia placenty a aj postava niekedy urobi svoje, ale od 18.-22. tt
@zuzanna33 ďakujem veľmi pekne 🥰🥰
@tyrkysova_kobyla
@pribinak ahaa okii ďakujem 🥰🥰
Čakám prvé, placenta napredu ale mám dosť štíhlu postavu a cítila som prvýkrát 18+5.
ja od 17-18tt , druhorodicka
Skúsme sa baviť o tt nie mesiace 😁 ako prvorodička to bolo 20+2 ako druhorodička 17+6 a ako tretorodička 21+5 🤣
@nattyferko ..okolo 21 týždňa tehotenstva teraz som 23 a naplno si užívam tie pohyby a tak sa z nich teším 😍
@nattyferko ja 20-22tt, akoze keby som sa na to nejako extra sustredila a nacitovala to, tak mozno aj skor, ale toto bolo take ozajstne a citelne, nie ze by som musela rozmyslat ci sa pohlo dieta alebo creva 🙈
@nattyferko pri prvom po 20 týždni....pri druhom trošku skôr....ono tie prvé pohyby sú ako také motýliky v bruchu doslova,to spoznaš,keď to príde...také pohyby ako kopance, pohyb v brušku bude trocha neskôr....ale tie motýliky v bruchu bude ono potom sa to začne zintenzívnovať😉
@nattyferko pre tehu s dvojickami v 21tt, druhe tehu v 18tt a tretie tehu uz v 16tt. Vzdy som mala placentu vpredu.
@nattyferko V 21-22tt, placentu som mala vpredu
@nattyferko prvorodicka od 17+3 asi . Ale mala je besna,tolko sa hybe a kope😀 hlavne ked sa najem,tak je ziva ❤️😀

@nattyferko prvorodička okolo 20tt
Ehm, pohyby