icon

Pohlavie bábätka - povedali inak v 19tt a v 23tt

kitkat0808
5. jan 2019

Dobrý deň chcem sa spýtať stretli ste sa už aby Vám v 19 tt.povedali na 4D sone že čakáte chlapčeka a v 23 týždni na sone že sa prikláňajú k ženskému pohlaviu ?Je to vôbec možné aby sa mýlilo 4D sono ?Alebo sa mám držať sona 4D ?Dakujem

pininka
5. jan 2019

@kitkat0808 určite by som sa držala 4D

titla
5. jan 2019

Ano stretla. U kamaratky, ona sice pokial viem nebola na 4D sone a pri prvom tehotenstve jej dvaja nezavisli lekari povedali ze caka chlapca a tyzden pred porodom na poradni v nemocnici treti lekar, ze teda chlapec to urcite nie je. A narodila sa baba😀

titla
5. jan 2019

Pri jej druhom tehotenstve, znova dvaja lekari, ze to bbude baba a na porodnej sale bum prekvapko - chlapec😀 takze ano stava sa, ze sa pomylia.

monikafeliz
5. jan 2019

mne stále tvrdili že to bude dievčatko a v 28 týždni mi povedali že to bude chlapec =) ale na 4D sone som nebola. Ale kedže mi až takto neskoro povedali pohlavie tak podla mňa je možné všetko =) takže sa asi radšej drž poslednej informácie, alebo počkaj do 30 týždňa kým ti to potvrdia a potom kupuj vecičky =D

lulu369
5. jan 2019

@kitkat0808 áno stáva sa.... Sama poznám má iný, ktorým do konca tehu tvrdili, že to bude chlapec a bum je z neho dievčatko. A aj opačne, doma jej ani veriť nechceli, že majú chlapca, keď im do konca tvrdili, že bude baba...
100% istotu budeš mať až keď sa malé narodí... Je jedno či bude dievčatko alebo chlapček, najdôležitejšie je aby bolo zdravé 😉

megan777
4. feb 2019

@lulu369 kocky neviete mi poradit ci Vam dobre povedal pohlavie dr Nidal Abutaima z Prievidze duky

lulu369
4. feb 2019

@megan777 tak v tomto neporadím, ja som z Brezna, takže Prievidza je dosť ďaleko od nás