Pohyby v 21. týždni
Ahojte baby som v 21tt ale necitim vobec ziadne pohyby maleho, minuly tyzden sme boli u lekara a bolo vsetko v poriadku a cakame pravdepodobne chlapceka...Je pravda ze som trochu vacsia ale nikdy som nemala prilis velke brucho. je to normalne? mam sa bat? Dakujem za rady 🙂
:D toto mi pripomína mňa, keď som sledovala, či sa hýbe, či nie. Proste som to nevedela odhadnúť, či to, čo sa mi robí v brušku je len pohyb čriev alebo to sa už hýbe malý. Nakoniec som to odpozorovala tiež asi 21-22 tt, že toto by asi tak mohlo byť ono. A potom som rozmýšľala spätne, že veď už predtým som mala také isté pocity, takže určite sa hýbal skôr, len som to nevedela identifikovať. Neboj, ono to určite príde.
A kde mas placentu Ti doktor nepovedal? Lebo ja ju mam vpredu, doktor povedal, ze zeny, ktore maju placentu vpredu citia pohyby dietatka neskor a aj pomenej, lebo placenta ich brzdi.
ja som síce len 17tt + 2 ale ja už sa neviem dočkať tiež 🙂 mám sem tam klopkanie v podbrušku, ale netuším, či by to už mohli byť náznaky, alebo mi len dobre fungujú črevá 🙂
tiež čakám chalana

Možno ich cítiš a ani nevieš o tom. Ja som prvýkrát cítila, keď mi po vyšetrení povedal lekár ako to asi môže byť. Doma som si ľahla a sústredila sa. Inak som necítila nič.