Práve začínam 20tt a pichá ma do vaječníkov.
Ahojte baby chcem sa Vás opýtať, či vás občas zvyklo bolieť podbrusko respektive pichnúť ako keby do vaječníkov počas tehotenstva? Mam doma magnezium 50mg ale nebrala som ho už.Ked si kychnem vtedy mam az taky pocit niekedy ako keby ste mi šrobovakom pichli do brucha ... mam skočiť k lekárovi zajtra s tym, ci je to bežné? Som prvorodička.
Áno. Aj mne sa to sem tam stane, keď sa napríklad prudko postavím či kýchnem, ale netrvá do dlho a prestane to. Občas ma zostane trošku pobolievať v podbrušku, ale žiadne extrémy. Je to v poriadku, maternica sa zväčšuje, rozťahuje. Môžeš užívať magnézium.
@mimi97 úplne normálne rastie naťahuje sa maternica a bábo v ňom niekedy som to cítila až v pošve
Vsetko je normalne, ja som v 14tt a toto zazivam tiez, hlavne ak sa nestihnem zohnut pri kychani je to jak dyka 🙈 pobrusko ma bolelo aj pri prvom tehu, vsetko sa roztahuje babo rastie 🙂
Ďakujem Vám baby. veľmi pekne za info, už ste skúsené a ja som také nikdy nezažila ale už viem aspoň, že je to ok 🙂

@mimi97 je to normal, natahuje sa maternica a aj tie svalove upony, na ktorych visi. Ja som mavala take navalove stacy, ze 2 dni som mala pocit, akokeby mi slo brucho roztrhnut, kazde kychnutie ako bodnutie nozom a potom to zas na par dni povolilo, akokeby sa vzdy natahovala maternica na etapy