icon

Prvé zvracanie v 14. týždni. Je to ok?

kristina287
12. mar 2014

ahojte chcem vediet ci je to normalne som v 14tt a dnes som sa prvy krat pozvracala do hodiny po ranajkach a to som mala iba banan.,.a stale mam taky napaty pocit na zvracanie dakujem za vase odpovede kristna...

inffinity
12. mar 2014

i netěhotnému člověku občas něco nezapasuje.. myslím si že co se týká těhu každý organismus reaguje na ruzne podnety jinak a ano myslim že mužeš začít kdykoliv..

zelenkralka
12. mar 2014

Ahoj, aj ja som začala zvracať v 14.týždni, musela som vysadiť všetko ovocie, lebo mi dráždilo žalúdok, a bola som len na suchároch, mozzarelle a kyslej smotane. Ani vodu som do seba poriadne nevedela dostať. Ale chvalabohu do týždňa ma to prešlo 🙂

daria123
12. mar 2014

ahoj, ja som tiez tak zacala pri prvom tehotenstve, aj napinanie som mavala a pocit tazoby na zaludku permanentne asi 2 mesiace potom, pritom na zaciatku tehotenstva som sa citila uplne perfektne. tiez si myslim, ze je to normalne.

aduskatt
12. mar 2014

ak sa to realne stalo, tak asi mozes🙂

safranca15
12. mar 2014

ja som nezvracala vobec za cele tehotenstvo

sarah27
12. mar 2014

je mi to to vtipne , tato otázka- ja vracam od 20.decembra, budu to uz 3 mesiace nonstop, minimalne 3x - maximalne 10x denne 😀 trva to do dnes a to som uz v 5.mesiaci a pochybujem, ze sa to zmeni - ja budem jedna z tych, co to bude mat az do porodu... som z toho nervozna, ale musim vydrzat 😒

nelka341
12. mar 2014

odvtedy co som sa dozvedela v 8tyz.ze som tehotna som vracala zakial som neporodila.len v 7mes.som mala klud.

barbara088
13. mar 2014

nekdo vracia skor,nekdo neskor,nekdo vôbec,podla mna je to v poriadku

rybka1985
2. apr 2014

ja som prvy krat zvracala v 8.mesiaci 😉

gumidekmomo
2. apr 2014

ja som vracala celych 9 mesiacov a som v pohode 😉 a zacala som tiez nejako tak ako ty 😀

darja12
19. mar 2015

Ahojte, ja som zvracala v jeden deň 3x okolo 8tt, potom nič a v 14 tt tiež jeden krát.. Ale vidí sa mi, že od 12 tt mi býva horšie na žalúdok.

adkovmotylik
23. mar 2015

Ja som vracala od 5 tyzdna do 14 tt 🙂 teraz je tyzden co nevraciam ale zaludok mam stale ako na 😖 vode :/

bride007
31. júl 2015

ja som dnes vracala 1X za cele tehu, a som v 14 tyzdni, prekvapilo ma to, ale ako citam, nie som jedina. A jedla som ovocie na ranajky.

luciaros
31. júl 2015