Prvý veľký ultrazvuk
Ahojte. Môžem si zobrať na veľky ultrazvukový screening priatela?? Kto všetko tam môže so mnou ísť ? Môže ísť so mnou aj mamina ? Ďakujem.
Dvaja ludia urcite v pohode. Priatela zober,je to krasny zazitok
Priatela chcem zobrať ale aj maminu 🙂 ťa si už aj voľno z práce vybavila 🙂 už sa nevieme dočkať 🙂 ja som len chcela vedieť či mozu ísť aj dvaja ľudia 🙂
@pininka ďakujem za odpoved
Asi záleží aj od toho akého máš lekára ale väčšina s tým asi nemá problém, minimálne priateľa tam s tebou pustia ale ja si myslím, že ani s maminou nebudú mať problém. Ja som bola tak, že s prvýkrát s priateľom a na ďalší krát zase s maminou 🙂
@rucka77 ou ďakujem no neviem či tam pôjdem ešte teraz idem v 20tt a potom čo sa chodí to netuším 🙂 dúfam že nebude doktorko zly a vyohvie mi 🙂 ale ďakujem za odpoveď ;)
@daduska_maminka Ved mozes ist kedy chces na 3D/4D.😉
@evittam hej ale len kedy chcem by sa za to platilo.. takto to mám od gynekologicky s potvrdením že mám ísť na screening 🙂 a chcem tam ísť s dvoma najdôležitejšimi ľuďmi na svete 🙂 preto som sa na to pýtala
@daduska_maminka No ved tak to je jasne.😉 Zadarmo mas len 3 ultrazvuky a to 2D. Ver tomu,ze sa oplati si zaplatit 3D/4D. Je to perfektné. Ale to uz je tvoja vec ci chces mat krajsi zazitok alebo nie a si ochotná si to aj zaplatit. Ved to zase nie je az taka hrozna suma. Ale ako pisem-kazdeho osobná vec. Ja som ti len napisala moznosti.☺️

Rsp.. koľko ľudí tam so mnou môže ísť ? 🙂