icon

Recept proti ospalosti

evikhav81
26. aug 2013

ahojte žienky,ktorá mi poradí nejaký recept proti ospalosti....strašne sa mi chce cez deň spať,najhoršie to je hlavne v práci,kde musím makať a nikto sa veru so mnou nemazná 😒

cerez
26. aug 2013

@evikhav81 Veď si tehotná! Hormonálne zmeny. Nepoteším ťa, ospalá budeš najbližšie 2 roky.

cerez
26. aug 2013

@evikhav81 Nedá sa ti ísť na PN?

vavrenka
26. aug 2013

@evikhav81 zo zakonika prace mas pravo poziadat o zmenu pracovnej doby a zamestnavatel ti musi vyhoviet. ak nemas odvahu poziadat o to, tak skus sa dat vypsiat u obvodaka na pn, to by nemal byt problem. 😉

evikhav81
autor
27. aug 2013

aachjo,bolo by to všetko ok,keby som nebola v zahraničí...tu by som musela mať iné vážne zdravotné dôvody na to,aby ma vypísali na PN,takže vlastne môžem byť aj rada,že ma netrápi predsa niečo viac

oktobermimi
27. aug 2013

počkaj ku koncu :D ... posteľ bude najlepší priateľ 🙂 skus dajaký bylinkový čaj treba šípkový 🙂 alebo skus sa v lekárni popýtať na čaje alebo čokoľvek na podporu energie 🙂 budú ti vedieť poradiť

smartynecka
27. aug 2013

Ja som 20tt a mam uplne opacny problem nemozem spavat :(

luciaalex
27. aug 2013

Skus tiamin, to je vitamin b neviem kolko, kludne mozes davat podla potreby,stimuluje, napr ked si poobede unavena a este musis pracovat. Je volne predajny.

miska030
27. aug 2013

Ja ked som unavena pijem ferodym zelezo,sumive tablety a super je aj Magne B6,proti,unave,nervozite,ospalosti🙂

stanka810
30. aug 2013

@evikhav81 ja spim kade chodim 😀 a kedze mam narocnu pracu a dost sa presuvam aj autom, tak som na PN....inak mne mamina kupila ten hroznovy cukor, ze dodava energiu...inak neviem 🙂

turcanoval
28. okt 2013

ja som stále ospalá som v 18 týždni. Som učiteľka s minule som skoro zaspala na hodine čítania.. to teda bolo.. pijem kávu jednu za deň to mi pomáha. Poobede som úplne hotová a mám 3 ročného syna ktorý má energie za 5 ľudí. Večer plačem od únavy ked on nechce spať (muž má poobedné). No a jasné že v noci sa budím, lebo vždy mi niečo vadí. Malý sa prevracia, alebo si ľahnem na brucho a bojím sa aby som krpca nerozpučiala a tak. No a stále ten istý kolobeh.. ale ak niekto bude vedieť čo na to nech píše.