Ružový výtok v 6 mesiaci tehotenstva. Mali ste ho?
Som na konci 6 mesiaca a pred par dnami som mala ruzovy vytok, moja gyn nic nevidela tak ma poslala este k inej na "podrobnejsie" vysetrenie, tiez sa nic neukazalo, ci by mohlo ist o krvacie, pripadne odlucovanie placenty a tak ma poslali domov ale dnes sa to zopakovalo.
Mali ste niektora takyto "problem" ??
hej mala som... v case mrchy.........hned som sla na pohotovost(bolo to v sobotu rano) a teraz som uz par dni po aborte.. ☹
aj ja som mala a stravila som kvoli tomu tyzden v nemocke...na krvacanie v obdobi mrchy je uz neskoro, radsej by som to opat riesila s lekarmi na tvojom mieste, ale kludne moze ist i o krvacanie z vonkajsich rodidiel, nejaka trhlinka...
ahoj, ja som mala na zaciatku tehu obcas malo ruzoveho vytoku, dok nic nevidela, asi nejake prasknute cievky, nasadila som si ascorutin. pomohol okamzite- stahuje cievy.
Ahoj, aj ja som mala na zaciatku tehu, potom niekedy v strede, raz po vysetreni v 38tt a aj porod mi zacal takym slabsim krvacanim. Uzavrelo sa to tym ze mam asi slabsie cievky na krcku maternice, nejaka praskla a krvacala. Nemala som ani s tym ani s nicim inym ziaden problem, len trochu krvi.
ja nie nemala nebol ten ruzovy vytok po PS?
Ahojte, ja som si dnes rano všimla taky ružovy vytok na intimke ale to by som ani nenazvala ružovým len po nejakom vacsom skumani som na to prisla. Ja mam tiez velmi krehke cievky, dokonca mi aj praskaju pri odbere krvy. Genetika nepusti: to mi dala do vienka moja stara mama... Predtym som sa preliecovala na mykozu, kedze mi nic poriadne nezabralo tak som presla na homeopatika. A az tie mi pomohli. Mykóza je na ústupe.

ahoj mala som a to v case , ked by som mala mat mrchy..tiez mi nic nezistili..a sa to opakovalo kazdy mesiac vzdy v tom case, ked mala byt....pises pred par dnami a teraz..tiez ti to vychadza na cas ked si mala mat mrchy?...robili ti aj ultrazvuk?..ak nie, tak by som sa pytala,nech ti ho urobia podrobnejsi.. ..a teraz oddychuj, nic tazke nedvihaj..