icon

Sex v tehotenstve

17. júl 2023

Baby, ako to mate so sexom ? ako sa citite , vnimate to.. viete sa uvolnit ?
Som v 25 tyzdni druhorodicka.. no a ja sa citim teda hrozne.. pripadam si ako tulen.. nemozem sa ani na seba pri tom pozriet a tym padom sa neviem uvolnit a uzit si to 🥺
do konca tehu mam este dost a cim dalej, tym viac budem rast samozrejme.. to fakt asi sexualny zivot u mna konci 🙈🙈🙈

vanilkovazmrzka
17. júl 2023

Vsak zhasnut svetlo a iba si to vychutnat 🙂 ak ma muz o teba zaujem, tak neries hovadiny o tom, ako vyzeras.

matullienka
17. júl 2023

Buď rada, že ho vôbec môžeš mať kašli na to, že vyzeráš ako tuleň veď po pôrode sa dáš do normálu. Zhasni svetlo a uži si to. My sme mali sex celé tehotenstvo zakázaný a to boli riadne muky

saxana000
17. júl 2023

Zhasni svetlo daj sa na styri a.sup na to lepsi sex ako v tehotenstve nezazijes ani ty ani muz.brucho zavadzat nebude ak zvolite spravnu polohu.

barbora19911
17. júl 2023

Mne je to veľmi nepríjemné v tehotenstve takže už 8 mesiacov sme nemali sex a je to to najlepšie čo som mohla urobiť 😃 úplne sa mi všetko zhnusilo vplyvom hormónov 😃

lavender94
17. júl 2023

A muž sa ťa nesnaží nejak podporiť? Nehovori ti, že si pekná, že ho vzrušuješ aj tak? Ja som s tým tiež mala problem v tehotenstve, ale muž mi donemoty opakoval, že som krásna a same komplimenty takže mi krásne zdvihol sebavedomie. Potom som už bola úplne v pohode, som sa nehanbila ani po záhrade v plavkách chodiť, či ľahnúť pri jazero na deku

pininka1
17. júl 2023

Ja zasa a hlavne v druhom tehotenstve by som sexovala nonstop, muž sa už zo mňa smial. Každý to ma inak, ale netreba zabúdať ze ak nieje zdravotný dôvod sme aj manželky, nie len matky.

autor
17. júl 2023

Muz je uplne v pohode.. samozrejme ze mi stale vravi ze som krasna a pod. ide skor o to ako sa vnimam ja pri akte 🙄😀 proste v tom momente sa necitim pekna a neviem sa sustredit na muza 🙈

marianarem
17. júl 2023

Ja som v tehotenstve so svojim vzhladom problem nemala, ale po porode ano. Mala som podobne pocity a nielen kvoli par kilam navyse, ale strasne sa mi zhorsila koza, mala som vsade cervene svrbiace flaky, no katastrofa. Tiez som sa necitila velmi pekna. Ale potom som sa nastvala a povedala som si, ze nielenze som si odkrutila tehotenstvo, narocne sestonedelie, kolotoc s babatkom, ale este budem aj sama seba oberat o radost? Hlavne ked muz evidentne problem nema. Prestala som sa tym vyzorom proste zaoberat a ani ziadne zhasinanie sa nekonalo.

h2
18. júl 2023

Ale prosím ťa, veď aj tulene 🦭 sexujú. 🙂 Keď ťa muž vníma, ako krásnu a sexi, tak pusti tulene z hlavy. Je kopec tehotných, ktoré sexovať nemôžu, prípadne môžu, ale ich muži sa ich ani nedotknú.

eriatko_r
18. júl 2023

necit sa tak, si tehotna a to znamena ze si krasna a hotovo....a uzivaj si to...ja som vdacna za to ze nemame zaazane a teraz by som povedala ze je to eeste lepsie vzrusujucejsie :D ja by som aj cele dni hehehe :D

viki_00
21. júl 2023

My sme po umelom oplodnení. Od marca sme spolu nespali až do teraz. Minulý týždeň prvýkrát asi 10 minút , už sa to nedalo vydržať. Mala som prvý trimester menšie kompilácie ale už to ustálo. Tak sme vyskúšali ale tie stresy potom nikdy predtým som nemala väčšie výčitky kvôli sexu a pritom som nemala dôvod, sranda 🙈😂😂