Sklamanie z pohlavia dieťatka
Ahojte ste tu niektorá ktorá bola sklamaná z pohlavia ? Ja som strašne túžila po dievčatku ale vyzerá to na chlapca. Doktor mi povedal že tam niečo vidí medzi nozkami ale že uvidíme čo nám povedia trisomy testy. Tak stále mám takú malíčku nádej že to môže byt aj dievčatko? Mali ste niektorá podobnú situáciu že vám doktor povedal že to bude chlapec a nakoniec to bolo dievčatko ?
@dadka1234554321 prepac tie popcorny, ale tato tema sa tu pravidelne opakuje tyzdeñ co tyzdeñ
@dadka1234554321 mizno sa ten chlapec v 16tich rozhodne že je predsa len dievčatko a sen sa ti splní
Akurát že sa budeš modliť, aby nestretol nejakého idiota a ten ho nepopravil za inakosť
Buď rada, že je bábätko zdravé a nemusíš rieist nič okrem farby handier
nemyslim to v zlom ale bud rada ze mas zdrave dietatko, vies co by som dala ja (aj kopec inych zien) za to aby vôbec mohli dietatko mat, resp, v mojom pripade donosit.... :(
Sklamanie z pohlavia dietata je beznejsia zalezitost, nez si myslite. Aj ked to nie kazda zena prizna, lebo by bola za nevdacnu hnusobu.
Ale clovek ma aj svoje city, sny a tuzby, a tak je prirodzene, ze aj o dietatku snivame, rozmyslame nad nim, co budeme s nim robit, ake bude.
Tiez som bola sklamana z pohlavia pri druhom synovi na zaciatku, ked som sa to dozvedela.
Lubim obidvoch nasich chlapcov, su to nase zlaticka.
Ale uprimne poviem, ze vzdy vo mne bude ta nesplnena tuzba a aj lutost nad tym, ze nemam dievcatko a pravdepodobne uz ani nebudem mat.
Teraz u vas pracuju aj hormony. To sklamanie si musi kazda zena odzit a sama sa s tym nejako zmierit a vysporiadat...
Ak je dietatko zatial zdrave, tak to nech vas tesi 🙂
P. S. A ani vysnivane dievcatko by nemuselo byt take naozaj, ake je vo vasich predstavach. Mozno by bola chlapcensky typ a cakali by ste take poslusne, mile dievca.
Drzim palce! ❤
@dadka1234554321 ja som mala toto iste🤣povedali chlapec a potom tesne pred porodom to bolo dievča 🙈🙈ale my sme niekoľko mesiacov žili s tým že to je chlapec už sme mali aj mení vybrané.
Aj sme obydvaja túžili po chlapcovi ale malú milujeme najviac na svete aj sme už zabudli že to mal byt chlapec
@dadka1234554321 radšej nech mám tvoju starosť , ako riešiť to , že sa nám dlho nedarí prvé bábätko , pri ktorom by sme pohlavie absolútne neriešili.
@vasjar proste z chlapca bolo dievča, neviem ako je to možné.
Dva krat mi povedali chlapec cca okolo 20 a 26 proste nechápem doteraz či pupočna šnúra alebo čo🤦🏽♀️
Potom neskôr to už bolo dievča a aj sa narodilo dievčatko
Každý mame nejaké túžby čo by sme chceli je to normálne že si “sklamaná” mne keď sa narodila mala tak to všetko prešlo....
@dadka1234554321 ja som ale nebola na trisomy
@dadka1234554321 Prajem ti, aby tie Trisomy testy dopadli dobre (negatívne), lebo ak by náhodou nie, až potom by si pochopila a sa fackovala za tieto sprostosti, čo tu riešiš.
Neriesis blbosti..🌸 co si mas po papuli dat, ze nieco citis? Zastavis si nejako emocie?
Chceli sme druhe dievca.. na ultrazvuku bum dvaja (lol) chlapci.. manzel “aaaah” spamatavali sme sa par mesiacov, teraz maju rok a pol a velmi ich lubime, druhe dievca by sme urcite nechceli, takto je to skvele.
Vypusti to zo seba, vsetky emocie. Tie, co ti vravia, ako sa mas tesit, ze hlavne, ze bude dieta, oni nemaju.. si v uplne inej situacii🤷🏻♀️Mas plne pravi citit, co citis.
Neboj, sklamanie prejde rýchlo. 🙂
Ja som tiež chcela druhé dievča, aby mala dcérka sestričku. Mám jedno dievčatko a štyroch chlapcov. Ja som nechcela vedieť nikdy, že čo čakám. Moja sestra chcela po troch chlapcoch konečne vysnívané dievčatko. Narodil sa chlapec a zomrel. Na pohrebe som si uvedomila, že už nikdy nebudem riešiť pohlavie dieťaťa. Nikdy. Najdôležitejšie je, že je zdravé. Budeš bábätko ľúbiť aj ono Teba. Nezáleží na pohlaví. Tes sa z tehotenstva, užívaj si ho.
Už zase sklamanie z chlapca? Čo proti tým chlapcom stále máte? 😧
@h2 tiez nerozumiem, takato tema sa tu objavuje kazdy tyzden .. a furt to iste ze zeny tuzia len po dievcatach...
Mne celé tehotenstvo tvrdili že je to dievčatko na každej poradni a nakoniec až pri pôrode som zistila ,že mám môjho vysnívaného chlapeceka ❤️
A my čakáme tretieho chlapca 😂😁 a sme radi že taký parádny hattrick sa nám podaril 😊
Sklamanie prejde, ja si vždy keď vidím mojich (7 A4) poviem, že neviem co by som robila s dievčaťom, tie mi ani neprídu také ľuľkave:D... Aj v škole a školke vidno, keď niekto plače za mamou sú to jediné chlapci :D 😇 a ti moji sú teda mamičkari, a mojkaju sa a ja si to užívam, a tretí chlapec nás nijako "nemrzí"
Len teda prababky by chceli už pravnučku :D
Nám tiež doprialo chlapčeka včera sme ho videli 🙂 nechcel sa najprv ukázať a potom to bolo tam.. áno možno tie hormóny somnou zapracovali tiež som chcela babu ale som si povedala že to bude lekár najlepšie gynekológ 🤣 je to ako automechanik len opraví motor cez výfuk 🤣
@dadka1234554321 aj mne videli a mám dcérku
@antonka Zdravím 🙂 Veľmi pekne napísané. Toto som aj ja hovorila ale asi nie každá to chápe alebo cíti takto. Mám doma 3chlapcov. A za tie roky mi tí moji chlapci dali toľko lásky 🥰🥰🥰 Keď poviem že mám 3chlapcov niekto sa priam zhrozí a ja sa čudujem, neberiem to ako trest ale ako požehnanie. Teraz čakáme a boli sme veľmi zvedaví či už to bude dievčatko a vraj ďaľší chlapec 🙂. Dosť ma doteraz zarážili komentáre v okolí že snáď to bude baba, ďaľší chalan, bože veď 4 chlapci.. ale ja neviem, vôbec nie som sklamaná. Možno by som mala byť, podľa ostatných..Asi aj preto som zatúlala do tejto diskusie, zo zvedavosti, lebo tiež hovorím že až po pôrode je to na 100%. Ja som šťastná že ten drobček v brušku je v poriadku a dúfam že aj ostane. Beriem to ako zázrak a tým je každé jedno dieťatko bez ohľadu na pohlavie, lebo nie každý má také šťastie.
@queen1989 ja si myslím to isté, sme si mala mužom hovorili že keď sa narodí chlapec či sa naše pocity nezmenia, alevo či nepotužime po štvrtom dieťati len aby bolo dievčatko ale tento posledný chlapček nás úplne naplnil a nemáme vôbec pocit žeby nám doma chýbala nejaká baba. Vôbec nie, ja som vždy chcela tri deti a som úplne mega šťastná že si to traja chlapci a ak náhodou za 5 rokov príde ďalšie dieťa a bude ďalší chlapček tak Budiš, asi treba vychovať slušných chalanov 😇😁 som rada že k tomu prispejem :D gratulujem k bábätku! Je úplne jedno čo má medzi nozkami 🥰
@antonka presne tak to aj ja cítim, len okolie to nejak nechápe, aj pri 3ťom aj teraz a že 5te už bude baba, akože čo som továrňa 😂 Ja som myslela po 3ťom že už nič ale sme si s mužom povedali že ešte jedno, kým sme mladí a vôbec nás nesklamalo že to nebude baba. Poznam vela ludi čo chceli chlapcov a malo dcery, teraz maju vnukov a naopak. Tiež verím že z nich vyrastú slušní ľudia, zatiaľ to tak vyzerá že budú. Ďakujem @antonka a prajem všetko dobré do života, hlavne to zdravie 💗
@dadka1234554321 ako to teda dopadlo?😃

🍿😂