icon

Skoro celý prvý trimester špiním

bejby21
15. jún 2020

Neviem co sa deje, uz skoro cely 1 trimester spinim. V 11 tt.som aj krvacala ale iba tak na 1 vlozku a od vtedy stale spinim...dr.mi urobil v tom 11tt.ultrazvuk a ze vsetko ok..ze mozno placenta. Zijem v zahranici tu sa do nemocnice neodporuca a do 3.trimestra s tebou ani nic nerobia. Brucho mam take slebsie bolesti chvilkove ale ptm.to prejde. Niekedy take napatie v bruchu a pichanie. No celkovo sa citim nedobre. Neviem ako vydrzime 40tt.

silviazlat
15. jún 2020

@bejby21 Pokiaľ doktor povedal, že si ok, nerieš. V tele prebiehajú zmeny, maternica sa niekoľko násobne zväčšuje, väzy ťa budú o pár týždňov ťahať ako šľak.... keďže sa aj prekrvuje, môžu popraskať nejaké žilky. Ak ti to neprejde, určite ho navštív znova, prípadne ho vymeň za iného.

majamat
15. jún 2020

nemozes mat malo progesteronu? teda ymslim, ze tento hormon moze chybat. vtedy tusim moze byt spinenie a teda pri takychto tazkostiach sa dava. ja som na zaciatku tehu krvacala, vtedajsi gynekolog mi lieky tiez nedal,a le u mna to bola skor prasknuta cieva, bolo to prechodne, najskor spinenie par dni, potoma is o 2t krvacanie - len jeden vecer.