Skoro celý prvý trimester špiním
Neviem co sa deje, uz skoro cely 1 trimester spinim. V 11 tt.som aj krvacala ale iba tak na 1 vlozku a od vtedy stale spinim...dr.mi urobil v tom 11tt.ultrazvuk a ze vsetko ok..ze mozno placenta. Zijem v zahranici tu sa do nemocnice neodporuca a do 3.trimestra s tebou ani nic nerobia. Brucho mam take slebsie bolesti chvilkove ale ptm.to prejde. Niekedy take napatie v bruchu a pichanie. No celkovo sa citim nedobre. Neviem ako vydrzime 40tt.
nemozes mat malo progesteronu? teda ymslim, ze tento hormon moze chybat. vtedy tusim moze byt spinenie a teda pri takychto tazkostiach sa dava. ja som na zaciatku tehu krvacala, vtedajsi gynekolog mi lieky tiez nedal,a le u mna to bola skor prasknuta cieva, bolo to prechodne, najskor spinenie par dni, potoma is o 2t krvacanie - len jeden vecer.

@bejby21 Pokiaľ doktor povedal, že si ok, nerieš. V tele prebiehajú zmeny, maternica sa niekoľko násobne zväčšuje, väzy ťa budú o pár týždňov ťahať ako šľak.... keďže sa aj prekrvuje, môžu popraskať nejaké žilky. Ak ti to neprejde, určite ho navštív znova, prípadne ho vymeň za iného.