Sladkosti v 29. týždni tehotenstva
Ahojte mamičky mám taký problém že som sa veľmi rozjedla so sladkým , proste keď si jeden deň nedám nič sladké tak mi je hrozne psychicky 😃.. ja neviem ale či to nieje zle pre bábo že jem proste viac sladke .. aj ma páli zaha a aj napriek tomu si dám ajked viem že mi bude hrozne potom nedokážem si pomôcť.. končím 29tt a mám 11kg hore .. neviem či nebude zomna obor kým príde na pôrod 😂 máte to niektorá podobne ako ja ? Či iba sama som taká zavislacka hrozna 😂
Ja som na tom podobne 😁 Do 5.mes relativne v pohode, ani som nevedela co su chute a potom bum - zjedla by som vsetko co nezje mna a hlavne teda sladke 😂 Neda sa to ovladat.. A tiez ma pali zaha.. O tyzden mam termin a asi si teda z porodnice par fajnych kileciek na sebe odnesiem, ale neriesim, mozno nabuduce si dam viac pozor 🤷♀️😆
@christin1280 a čo cakas dievcatko či chlapceka?
@snazilka777 dievčatko 😃
myslim, ze ako pisali baby pokial nezjes kazdy den 1 kg cokolady a 3 kg zmrzliny je to v poriadku, drobcovi to nijako nemoze ublizit ;) ja som dva mesiace vracala a nechutilo mi jest vobec, teraz stale uplne nie som hladna ale vsak nieco jest musim, sladke si dam tiez takmer kazdy den a nejako nemal vycitky svedomia :D
Kazda to mame inak, ja by som to neriešila. Ja som v 29tt a odkedy som tehu, tak mi sladké vôbec nechuti. Ani nemám nejaké extra chute. A čakám tiež dievcatko
@christin1280 ja som celé tehotenstvo každý deň jedla sladké 🤣 musela som, neodolala som. Pribrala som 13 kíl, najmenej so všetkých 3 tehu, kedy som sa sladkým neprejedala. A teraz ma malý 2 mesiace, kojím a stále mám neskutočnú chuť na sladké a aj si dám. No čakala som,ze to prejde po pôrode, no neprešlo 🤷♀️🤷♀️😁
ja to iste... čakám dievča, síce som dnes len 27tt ale tiež som do cca 5teho mesiaca nemala vôbec chuť na sladké max nejake cereálie... no ale teraz katastrofa, tak som sa rozjedla že každý deň musím mat niečo sladké ked aj len nutelovy chlieb... bojím sa že ked to takto pôjde ďalej budem mat 90kg pri pôrode 😂

kazdy den som mala mila keks alebo cokoladovy croissant.. pred tym som sladke silno nemusela.. dat si kazdy den sladke este neznamena zjest 10 sisiek, 5 cokolad a 2 kyble zmrzliny 😁