icon

Som 26tt a nadýchla som sa penetráku

luci767
14. júl 2019

Ahojte dievcata, som v 26tt a pri prestavbe domu som sa nadychala penetracneho nateru a sklenej vaty ked chlapi robili. Mohlo sa stat nieco malemu?

petulda333
14. júl 2019

Nic neboj,ja som sa tiez nadychala a bola som uz v 33tt a vsetko v poriadku

zuzka565
14. júl 2019

Nič sa nestane. My sme ešte dokoncovali prerabku domu ešte som aj maľovala a lakovala schody a nič sa malému nestalo.

arcticcode
14. júl 2019

Moja zena dva tyzdne pred porodom lakovala drevo s luxolom a v tretom tyzdni, ked este nevedela, ze je tehu, sa opila ma vianocnych trhoch z medoviny na kasu 😀 a chlapec dobre 🙂

pininka1
14. júl 2019

Ja som hneď na začiatku tehu s riedidlom čistila skoro celú škôlku po maliaroch a teda som sa ak fajne priotravila, strašne mala hlava bolela, bolo mi hrozné zle. Ale našťastie ani mne a ani malej sa nič nestalo. Treba vraj potom piť mlieko, že zneutralizuje jedy,ale to sú len také babské rady

arcticcode
14. júl 2019

@pininka1 to su babske rady naozaj, lebo to funguje len ma obmedzene mnozstvo jedov, najma takych s jakymi neprides bezne do kontaktu (kyanid) a iba pri uziti cez traviaci trakt, cize pri nadychani ti to nepomoze. Navyse v drvivej vacsine jedov (napr. muchotravka zelena) ma mlieko prave opacny efekt - zosiluje ucinok jedu, nakolko tieto jedy su rozpustne v tukoch, ktore mlieko obsahuje

lindusss2016
14. júl 2019

@luci767 prepac, ale smejem sa, pripomenulo mi to temu "Vdychla som trblietky" 😂 nie, urcite sa malemu nic nestane, neinhalujes to bezne, to by po svete chodili same chore deti, keby mal kazdy nadych ublizit...

dom_evi
15. júl 2019

pokial ti nebolo zle, tak si myslim, ze to nebude nejaky problem. to je jednorazova zalezitost, takze mu to ublizit nemohlo