icon

Som v 14. týždni a mám prísny zákaz sexovať. Ako prekonať obrovskú chuť na sex?

8. aug 2022

Ahojte. Som v 14tt na rizikovom, mám prísny zákaz sexovať a nenormálnu chuť 😂🤦 zvlhnem pri obyčajnom pohľade manžela, nehovorím o tom keď sa ma dotkne 🙄. Mali ste to niektorá tak? Ako mám preboha znížiť tu obrovskú túžbu. Už ma to trápi tretí týždeň 😟

adeladulova
8. aug 2022

Zakazali ti sex- penetraciu alebo aj orgazmus?
Asi by som to riesila potom nejak sama no

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
biankaaaa
Autor odpoveď zmazal
beata_k
8. aug 2022

Ako? Zabijes si dieta. Uz ta presla chut?

radanna11
8. aug 2022

@beata_k bože to je komentár hodný dospelej ženy.
Ja ju úplne chápem normálny zdravý ľudia mladý po sebe túžia a normálna zdravá žena má vysoký sexuálny apetít.
Ona si to uvedomuje,že nemôže ona sa nepýtala ako má sexovat ale ako znížiť chuť.
Ona dobre vie,že nemôže ale sexuálna túžba u zdravých ľudí ktorí sa ľúbia je to najbežnejšie a najviac prirodzene čo môže byt.
Nenapisala,že ide mat sex ani,že ide ohrozovať bábätko ktoré má logicky na prvom mieste spýtala sa ako zmierniť chuť a túžbu.
A vy hneď že si zabije dieťa fuj hanbite sa

beata_k
8. aug 2022

@radanna11 A jej prispevok je hodny coho? Dospelej zeny alebo nevybujaceneho teenegera?

radanna11
8. aug 2022

@beata_k dospelej ženy podľa mna.
Ja som so svojim mužom 14 rokov a mávam rovnaké pocity.
To vyspelá a zrelá žena chápe,ze sex je v partnerstve prirodzená vec a nevyzrety puberťák z neho robí haló a tabu tému

petronellla87
8. aug 2022

Uvedomenie si ze nie sme zvieratka a vieme sa ovladat😀

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
beata_k
8. aug 2022

@radanna11 Dospela zena potlaci svoje pudy a nevypisuje tu somariny. Ci co jej mame poradit? Brom nech si da?

ada_alica
8. aug 2022

Neporadim ale dalo sa to vydržať, hlavne orgazmus môžeš ublížiť keď máš rizikové tehotenstvo , želám pevnú vôľu a veľa trpezlivosti 😉

autor
8. aug 2022

@radanna11 ďakujem za pochopenie 😊 ja som asi chcela počuť presne to, že je to normálne, a nie som jediná komu sa to deje. S manželom sme spolu 11 rokov, čakáme naše vytúžené bábätko, nikdy by sme si nedovolili ohroziť ho ❤️

nika23t
8. aug 2022

Jooj, ja som to takto mala celé tehotenstvo. Prvé mesiace som nevládala, posledné nemohla... A aj sa mi o tom snívalo. Tak neviem, ako znížiť, mne "zabili" chuť na sex kriminálky od Keplera 🥴 Keďže som len lezala, veľa som čítala. A inak len vydržať. Veľa zdravíčka Tebe aj bábätku a nech vám to tehotenstvo rýchlo a v pohode zbehne 😉🍀

nevenka
8. aug 2022

No a ja mozem mat sex a chut nemam 🙈. A kebyze aj mam, tak mam 3 dalsie deti, nemam cas ani rozmyslat, ze co, kedy, preco, naco, zaco a kolko...😅.
Tak co ja viem, zamestnat sa volacim inym, hlavu, oci, ruky, lustit sudoku? Co ja viem, musis si daco najst 🤷‍♀️

guliver19
8. aug 2022

@beata_k boze ty si nejaka obstarozna obezna zena, co sa hneva na cely svet.
V tehotenstve je chut na sex u zien dost zaktivizovana a tak je normalne ze ju to trapi. Sex je jeden zo zakladnych ludskych pudov, to clovek len tak nepotlaci.

beata_k
8. aug 2022

@guliver19 A ja pisem ze sex je nieco nenormalne? Ale tak hadam sa vie jedna zena ovladnut.

sszuzu8
8. aug 2022

Ja mam permanentne chuť na jahodovu drt a tiež nepôjdem do obchodu a nekúpim si ju kedy mam na ňu chuť. 🤦‍♀️🤷‍♀️ Sme dospeli ľudia a vieme sa ovládať. Proste nemôžeš tak nemôžeš.
Bez sexu sa prezit dá. Mojkajte sa obimajte a to musí stačiť

zazrak1991
8. aug 2022

Ja som mala v prvom tehotenstve zakázané do 13tt ,mala som taký strach o bábätko že som na to ani nepomyslela ,potom keď sme už aj začali tak veeeelmi opatrne ,až od 6 mesiaca sme sa už osmelili a fungovali "normalne". Teraz som druhý krát tehotná a do 5 mesiaca som totálne nemala chuť ,až úplný odpor k tomu ,ale potom sa to nejak zlomilo a mám chuť stále 😁 takže úplne chápem že máš chuť a nevieš čo máš robiť ,ja keď tu chuť dostanem a muž nieje doma vraždila by som 😁 ale teda bábätko je prednejšie,tak jedine ako už bolo pisane tak zamestnaj sa niečím iným , alebo skúste iné sexuálne možnosti ,nie priamo styk 🙂 dá sa kadejako pomôcť si 😁 len ešte si teda zisti či máš zakázaný sex ako taký (napríklad kvôli krčku) alebo orgazmus ,aj v Tom je rozdiel