icon

Som v 15. týždni a mám ťažkosti s prehĺtaním. Mám pocit niečoho v hrdle

2. jún 2020

Ahojte, má niekto skúsenosti s niečím takým? Pri prehĺtaní slín mám pocit že mi niečo vadí v hrdle. Chorá nie som. Môže to byť z palenia záhy? Alebo nejaká alergia? I keď doteraz som žiadnu nemala?

viestta
Odpoveď bola odstránená
ayanamirei
2. jún 2020

moze to byt aj krcna chrbtica - ja to zvyknem mavat a nemam ziaden zapal krku ani nic podobne, proste zle lezim a za par hodin mam pocit ako keby ma nieco stiskalo v krku

marlent
2. jún 2020

Stitna zlaza kludne

silviak
2. jún 2020

Ja som mala presne taky pocit. Tiez ma tak palila zaha. Po tehu to samo preslo.

autor
3. jún 2020

@viestta
@ayanamirei už to mám práveže dlhšie a zmizne to a potom sa to vráti len som zatiaľ nestihla tak odpozorovať čo môže byť spúšťač.

@marlent ale veď odbery na štítnu sa robia v tehotenstve,nie? Aj keď neviem ako mi dopadli,nič mi nehovorila. Alebo že by sa to zhoršilo až po nich?
@silviak ja si tiež myslím že by to mohlo mať súvis so zahou, ale sa čudujem že už aj tá zaha prišla nejako skoro 😱🙈

meggi28
27. jan 2021

@ayanamirei ja to mavam uz asi tyzden, uplne akoby som nieco mala v krku, vcera sa mi aj zle prehltalo a od vcera ma aj priserne boli krcna. Moze to byt z toho? Chystam sa ku fyzio lebo celkovo som rozbita po porode tak som zvedava😱

dadus_ka
27. jan 2021

Ja som to mala pri synovi cele tehotenstvo uz od uplneho zaciatku. Asi v 8-9m uz to bolo lepsie a po porode to uplne zmizlo