Som v 17. týždni a nevyzerám ako tehotná
Zajtra začínam 17tt a nevyzeram ani tehotna len sú mi male veci.. Kedy Vám začalo rast brusko?
V 23tt už bolo trochu vidno ale dovtedy vôbec 🙂
Aj ja zacinam 17tt...akurat sa necitim konfortne a pohodlne v nohaviciach...inak niiiic
Mne pri prvom v 30tt a druhé nebolo vidno skoro vôbec. Mnohí vôbec nevedeli, že som tehotna a čudovali sa, keď som vyšla s kočíkom. Suseda sa má pýtala po pôrode, že akú diétu som držala, keď dom tak schudla a ja že “porodila som”. Ja som mala pri otehotneni nadváhu, skoro nič som nepribrala a po pôrode -10kil.
Okolo 27tt si začalo okolie všímať inak dovtedy som nosila normálne veci
@nikapuggioni skvele ☺️
Mne tiez az po 25tt dovtedy som kludne rifle nosila 😃
Ono to este pride. Tak ti poviem, uzivaj si este ten cas key nemas uplne ze tehotenske brusko, lebo pridu chvile, ked ti bude zavadzat a fakt si nebudes mat co obliect 🙂 Niektorym zienkam fakt vylezie az v poslednych mesiacoch mozno tyzdnoch
Ako prvorodička mi vykuklo okolo 14tt že som už pomaly musela tehotenské nohavice kupovať, ale čakala som veľké dieťa. Poviem ti pravdu, užívaj si to, ja som od 6 mesiaca trpela a čakala na pôrod 😂
Ja vyzerám až teraz ako tehotná a to som už 29tt 🙈😂dovtedy skoro žiadne brucho 😂
ja som 16tt a mam jak 7 mesiac..ale nefandim si ze je to brusko skor som nafuknuta jak zaba :D ved to miminko ma hadam 10 cm tak je to logicky nemozne

tak v 22tt začalo trosku vykukat