icon

Som v 20. týždni a mám pocit, že mám veľké brucho

1. apr 2023

Máte alebo mali ste to tak aj vy? Som len 20 týždni ale už 2 dní mam pocit ze brucho mam strašne veľke a ťažké a nechápem ako to ponesie ešte minimálne 4 mesiace. Prišlo to náhle pred 2 dňami, dovtedy pohoda. Aj vám rástli bruška tak nárazovo? Plus, som v 20 týždni a bábätko je strašne akčné, známe hovoria ze cítia len také steklenie zatiaľ, mne sa už zduva na všetky strany

kitycat
2. apr 2023

Aj mne poskocilo brucho z nicoho nic. Na dovolenku som letela bez brucha a prilietala s bruchom, do mesiaca sa este zdvojnasobilo 🙈

V 7m uz aj mama hovorila, ze ake bruchoo, mala tam bola inac natocena, tak este zadkom mi to brucho vytlacala

floki1994
2. apr 2023

Uplne bezne ...tiez mu po 19tt tak vyraznejsie vyrastlo a vytiahlo sa smerom hore.. a pohyby mam tiez dost vyrazne a to uz od cca 17-18tt ...mi to ani muz nechcel verit kym to necitil aj on 😅

autumm
2. apr 2023

Ahoj. Ja som v 22 tyzdni a tiež mi brucho len tak zrazu vyskocilo. Príde mi ze ho mam hrozne veľké už teraz. A o akcnosti ani nehovorím. Na to ze ma cca 0,5kg dáva riadne kopance. Bojím sa co bude neskôr 🤣

petruska173
2. apr 2023

Ja som v 23tt a keby nemám knižku ani mi nikto neuverí že som tehotná. Ale pohyby mám chvíľkami poriadne silné 😀

tamvtme
2. apr 2023

Mne sices brucho vyskocili az okolo 30tt (dovtedy vo.volnejsom obleceni ani nebilo poznat, ze som tehotna) ale.tiez mam pocit, ze to bolo zo dna na den....a co sa tyka pohybov, moje dieta bolo tiez velmi akcne uz od zaciatku, vyduvalo sa mi brucho, mrvila sa, riadne kopala, az mi z toho brucho tvrdlo....a trvalo to az do konca, dom myslela ze sa prekope von cez brucho, ku koncu dost bolestive😅