SonoClinic verzus Gynstar
Čo by ste odporúčali? Ako 2.trimester sono v tehotenstve? Nejaké negatívne alebo pozitívne skúsenosti? 🙏👶👣
@simik7192 máš to jedno pretože do gynstaru chodia robiť tie sona lekári z KE zo Sonoclinic.
@veronikaa006 no to máš pravdu, ale zistila som len že tie sestričky.. No mala som už aj príležitosť, som tam dnes volala, tak že asi využijem Košice
Dobrý deň, je potrebné mat od lekára výmenný lístok ak som objednaná do sonoclinic? 🙂 ďakujem za vaše odpovede

@simik7192 So SonoClinic v KE mam len tie najlepsie skusenosti 🙂 v Gynstar som nebola, tak neviem porovnat.
SonoClinic ma objednavanie rychle, ked nedvihaju, tak bud cakas alebo posles smsku a oni na kazdu smsku/zmeskany hovor zavolaju naspat. Prostredie pekne, sestricky aj lekarky velmi prijemne (zazila som 2), objednanie na cas a presne na cas ma aj vzali. manzel bol pritomny, na usb sme dostali fotky aj videa, pocas vysetrenia vsetko podrobne vysvetlene. Jedina "nevyhoda" - neda sa platit kartou, treba mat hotovost.
Mne po vysetreni ked som cakala na spravu prislo zle, dostala som zachvat a hned ma sestricka brala dnu, dala ma lahnut a zavolala druhu lekarku a venovali sa mi.