Trisomy test
ahojte.dostala som sms ze uz mam vysledok ale sestricka u mojho gyn povedala,ze mam volat az na druhy den.zajtra neordinuju.je moznost aby mi spristupnili vysledok na medirexe ked uz som zaplatila 700eur za vysetrenie,alebo je normalne ze sa dozviem vysledok2tyzdne po odbere?sorry za tento ton,ale som nastvana,ze nemam pravo na svoje vysledky okamzite
@tehula2016 predstav si,volali mi z Medirexu,ze existuje klientska zona,tam sa ma gyn prihlasit,alebo om zavolat,hovorim urcite to neurobi,vysetruje.ze nevie ako inak....volala som gynekologovi,samozrejme sestricka povedala,ze nema este vysledok.poradnu mam 5.10.nabuduce skusim nifty ak este budem niekedy tehotna😭
@tehula2016 ja si zasa myslim, ze je lepsie ak ti vysledok pretlmoci gynekolog - vidis aj tu tie otazky na MK, baby vysvetlite mi vysledky? minule tu bola otazka, ake pohlavie jej teda vyslo a to je tam pekne jasne napr. 🤷♀️ a obzvlast pri zenach, kde sa nejaka anomalia plodu potvrdi, pre mna by bolo lepsie ak mi to pretlmoci lekar a nie otvorim si heslom dokument
a autorka: nie v Medirexe ti to nepovedia, treba to riesit s tvojim lekarom 🥴 zial Medirex ti vysledky poslal v ramci ich standardov, s ordinacnymi hodinami tvojho lekara oni nic nemaju, chapem tvoju frustraciu, ja som cakala na vysledky 2x a nic z toho, lebo patrim k tym stastnym par % ktorym sa odber nepodaril ani opakovany a ani len toto mi nechceli v Medirexe povedat (riesila som podobne ako ty, ze lekar neordinoval)
az ma prsty svrbia,tak rada by som napisala negativnu recenziu ale ani neni kde😂
ja som toto isté riešila v CAR, že som musela čakať na výsledky.. potom mi ich začali posielať do mailu a ver, že to bolo hrozné.. vo výsledkoch bolo kadečo vyčervenené, niektoré výsledky zvýraznené, pri niektorých špecifické symboly.. asi si vieš predstaviť, ako som trávila dni - googlením diagnóz a lúštením lekárskej správy.. potom som zavolala doktorke, že prečo mám určite hodnoty vyznačené červenou, že čo s tým mám robiť.. a totálne ju to vytočilo, že prečo si sama interpretujem výsledky a nečakám na kontrolu.. nakoniec bolo všetko okej, len oni si tam vyznačili nejaké hodnoty, resp. pomer hodnôt, ktorý nakoniec ani nebol nijako kľúčový pre otehotnenie.. takže toľko k tomu.. žiadny lekár nechce dať výsledky bez interpretácie
@7lenka11 rozumiem ti.v prvom tehotenstve som mala toxoplazmozu a vsade mi poskytli vysledok a googlila som....bolo to tazke no mne to viac vyhovovalo ako pasivne cakanie.neznasam to.kebyze to hradi poistovna tak jasne ale stve ma,ze investujem peniazky a nechaju ma cakat....
@bessdonna oni ta nenechali cakat, nechal ta cakat tvoj gynekolog 🤷♀️ ved si podpisovala ziadost, vies co v nej bolo uvedene, okrem ineho, ze vysledky poslu tvojmu lekarovi do x dni, co zrejme splnili - tak za co presne im chces napisat negativnu recenziu? ze tvoj lekar neordinuje?
@bessdonna mne robili Trisomy na genet.klinike,prisla mi sms,ze uz su vysledky zaslane na mail lekara.ihned som volala na kliniku,ta mi len strucne vysvetlila ze aky je vysledok.pre dokumenty a vyklad som si vsak musela dohodnut termin stretnutia 😏
@petamich ja som mala nifty. Pani mi zavolala, ze ma vysledky. Povedala mi, ze vsetko je negativne a v poriadku a taktiez pohlavie. Plus mi vsetko poslala. A naozaj tie nifty su uplne zrozumitelne
@bessdonna vyjadrujem sa uplne normalne 🙂 zalozila si temu na verejnom fore a ak nevies prijat iny nazor, s tym ja nic nenarobim, ziadnym sposobom som ta neosocila, neurazila ani nenapisala nic skarede, ak si cakala iba suhlasne prispevky a pritakavanie, skus to nabuduce napisat rovno do uvodu prispevku
Ja súhlasím s @petamich
Netuším prečo sa hneváš na Medirex. Po prvé si podpisovala, že vieš ako to bude prebiehať a hlavne po druhé, oni výsledok poslali. Tiež netuším prečo chceš pisat negatívnu recenziu Medirexu keď problém nie je Medirex-ty ale tvoj gynekológ-ty. Medirex poslal výsledky, ty ich ale nemáš od svojho gynekológa. Za toto oni fakt nemôžu 🤷♀️
@tulipanicek na medirex som sa hnevala,lebo som bola zvyknuta,ze pri platenych vysetreniach mi poskytnu odpoved priamo.jedine toto,iny problem som nemala.
@bessdonna Jasne. Ale toto je trosku iné ako tie bežne platené testy. Plus ty aj podpisuješ že vieš, aký je postup. Takze to ide tvojmu lekárovi a ten ta oboznámi. Popravde, podľa mna je to tak správne keďže tie výsledky sú v drvivej väčšine pre nezdravotnikov a čo už som tu videla otázok ohľadom rôznych týchto rôznych NIPT tak sa ani nečudujem že zo chcú mat takto.
@bessdonna drzim palce ... urcite bude vsetko v poriadku

Mas uplne pravo byt nahnevana, aj ja by som bola..velmi casto tu citam o tomto probleme konkretne s trisomy testom..vysledok posielaju gynekologovi a zena ma cakat na interpretaciu od neho..nevie sa dovolat, lekar neordinuje, ma dovolenku, atd..mna by porazilo taketo jednanie za tolke peniaze..mala som 2x Nifty Pro, ale tam to funguje inac - pani mi zavolala asi o 5 prac. dni, ze mam vysledok a posiela ho na email plus do sms posle heslo, zaroven preposlala vysledok gynekologovi..cize ja som gynekologa vobec nemusela kontaktovat, bola som priamo a promptne informovana zastupcom spolocnosti Nifty..