V 15. týždni ma prestali bolieť prsia
Ahojte ženy.Som tehotná ,v 15 týždni ...a akosi dnes ráno ma prestali bolieť prsia..strasne sa bojím či je všetko v poriadku.Citim sa dobre ,ako už dávno nie.Mate s takým niečo skúsenosti,že ste sa cítili doslova netehotne?A ešte sa chcem spýtať,kedy vám už bolo vidno tehotenské bruško,v ktorom týždni? Díky a pekný deň vám všetkým.
Neboj sa, je to uplne normalne 🙂 naljepsie urobis ked sa pridas do skupiny terminoviek aby ste si tieto skusenosti a pocity mohli sharovat👍
@dominidi ďakujem 🥰pôjdem tam.si zlatá.
Ano! Zacal sa druhy trimester a to najlepsie obdobie 😁🎉 velmi rychlo zbehol ked som sa citila ako netehotna a prisla realita 3. 😅
Ahoj, ja som v 17. tyzdni a posledne 2-3 tyzdne sa necitim tehotne 😂 nejake mini priznaky su a teraz uz aj citim, ze v bruchu “nieco” mam, ale tiez som posledne 2 tyzdne rozmyslala, ci som tehotna. Dnes poradna, vsetko vynikajuce 😊
A prečo by si nemala byť v poriadku? To nezávisí na tehotenských príznakoch. Niektoré ženy nemajú žiadne a sú aj s bábätkom v najlepšom poriadku. Takže kľud, nestresuj sa zbytočne 🙂
Prestanú prsia a začne niečo iné....je to normálne...
Ďakujem baby 🥰🥰som kludnejsia
Áno, je to normálne, tiež som sa v druhom trimestri cítila netehotne 😀 teda okrem toho, že rástlo bruško.. tak viditeľnejšie mi vykuklo okolo 20tt.. ale teda ja som čakala prvé, to vraj zvykne tak neskôr vykuknúť.
Áno je to úplne normálne, v prvom trimestri som myslela, že zomriem, v druhom som mala energie za 2
ahoj, ja som vo 8tt a nemám takmer žiadne príznaky.. prsia ma pobolievajú občas, nie je to nič hrozné.. a jediné, čo ma trápi, je neustály hlad, najmä večer by som zjedla všetko možné.. a som trošku precitlivená, občas unavená.. inak ani neviem, že som tehotná.. pred pár dňami som na to zabudla a zodvihla som na ruky kamoškinu 4ročnú dcéru.. tiež som mala obavy, ale včera na sone doktorka potvrdila, že je všetko ok a srdiečko bije.. podľa nej príznaky nemusia byť žiadne, nie je to pravidlo.. len u nás sa akosi udomácnilo, že tehotenstvo = nevoľnosti a neschopnosť fungovať.. moja krstná hovorila, že mala také tehotenstvo, že mohla drevo rúbať.. až do 9. mesiaca sa cítila skvelo.. proste len odrodila, dovtedy ani nevedela, že je tehotná

...