V 26. týždni tehotenstva ma bolí panva a nohy, je to normálne ?
Ahoj chcem sa vás opýtať som 26 týždni a strašne ma niekedy boli panva aj začali kosti na nohách od hora dolu je to normálne v tehotenstve alebo mi chýba ma vápnika?
Detto, v 32tt sa bolest trosku ustalila, ale stale ju citim.
Mňa to bolelo ešte dlho po šestonedelí. Pite veľa makoveho mlieka obsahuje oveľa viac vápnika ako kravské mlieko alebo syry 🙂
@nesssa23 ja som mala od 8.mesiaca neskutocne bolesti- neprajem nikomu. Ja ti poradim najdi si dobreho fyzioterapeuta a ries to s nim. Ja keby som vedela to co viem dnes riesit hned. teraz som 5 mesiacov po porode a bolestsi mam stale. Nie az take velke ale mam a obmedzuju ma. A neviem si predstavit co bude ked maly zacne behat. To mozes mat oslabene cele panvove dno
Mňa bolela od 25 tt az do porodu a to tak že som ledva chodila a do auta keď som mala sadnúť tak som pri Tom plakala....mala som syndróm povolenej panvy.....
Úplne normálny jav, bolesti pri oboch tehotenstvach. Roztahuje sa ti panva. Mňa neskutočne bolievali napríklad aj bedrové kosti, niekedy bola bolesť až taká, že som nedokázala spať.
Cez krámy 3 krát naplno a v 5 deň tiež meškali a včera na tampóne hnede bodky moc mam normálny co to môže byt

@nesssa23 ahoj, mna to bolelo az do porodu, neskutocna bolest, roztahuje sa ti panva, aby dieta vyslo von