V ktorom týždni je normálna bolesť chrbta a bedrových kostí?
😒
je to normalne ale neviem ci je normalne ze mne to zostalo aj po tehotenstve ,mala ma 5 mesiackov a ja v noci spim po sediacky pretoze mam obrovske bolesti medzi lopatkami a to len v noci a vonku vydrzim chodit maximum 2hodky potom zacnem krivat cela panva ma boli a v stehnach picha nenormalne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ som ako invalid 😲 bola som na vysetreniach a nic nezistili 😔
je to normalne, ja sa tym aktualne trapim...
@lea641981 toto som mala aj ja po porode... neskutocna bolest na jednej strane v klbe, ani chodit, ani zohnut, nic.... dr. nezistili nic, tak som sla k fyziterapeutke, urobila masaz, tak ze mam hrozne ochabnute svalstvo... casom sa to upravilo same... 😝
Organizmus sa ti postupne regeneruje a dostava do normalu, tak musis asi len vydrzat,ked ti nic nezistili. Ja mam tiez velke bolesti bedroveho klbu a bola som na ortopedii a doktor mi povedal, ze je to tehotenstvom a musim to vydrzat...tak drzim🙂
Mna boleli bedrove klby pri 1. tehotenstve a museli ma zvazovat a nemohla som chodit,to je diagnoze,chod radsej k ortopedovi skor,kym nie si na tom tak zle...
Trochu vseobecne postavena otazka. Ak mas 100 kil, je to normalne od 1. tyzdna a resp. aj mimo tehotenstva. Ak si fit, tak je normalne, ze ta nemusi boliet cele tehotenstvo nic. Na tvoju otazku neexistuje odpoved.
neviem už presne, ale od toho 30 tt sa mi marí, ale u každej ženy je to indi vindi....Netreba sa prepínať, oddychovať, možno ísť aj na profi masáž, ale s tými bedrovými kosťami nič nenarobíš, to už je tým tehotenstvom, treba to vydržať a bude to ok 🙂 Po pôrode ťa zas bude bolieť všetko od nosenia dieťatka, dojčenia a podobne. Držím palec 😉
nedá sa to povedať všeobecne, u mna v každom tehu inač...pri babách som sa cítila cca do 30tt ani ako nie tehu a teraz som ešte iba v 19tt a už mám bolesti chrbta
Ahojte chcela by som sa spytat je bolest chrbta normalna uz aj v 13.týždni?dakujem pekny den

Ahoj,bolest chrbta je uplne normalna,to v tehotenstve trapi asi kazdu zenu,ak mas maternicu ulozenu skor vzadu pri krizoch,tak aj tym to moze byt a jednoducho tehotenstvo je to pre zenu zataz a vacsinou si to odnasa prave chrbtica 😉 co sa tyka bedrovych kosti,aj tie sa vplyvom tehotenstva rozsiruju a pripravuju cesticku pre babatko,takze aj to je pre tehulkovanie charakteristicke 🙂 no ak mas nejake nejasnosti,radsej si zajdi k svojej gynekologicke/gynekologovi a oytaj sa na to.drzim palce,nech to dotiahnete do stastneho konca 😉