V ktorom týždni vám bolo vidno tehotenské brucho pri nadváhe?
Silnejsie damy, v ktorom tyzdni vam vyslo viditeľné tehu brucho?
Úprimne? Pri druhom som mala brucho už zároveň s // ciarkami na teste a nepreháňam 🙈🤣 pri prvom asi v 4. mesiaci začalo byť vidno.
Ja mam 158 a otehotnela skm pri 62kg, taka nizsia nadvaha a bolo mi vidiet trochu brusko az od 6mes
No, kolegova manželka čakala 3 bábätko, mala niečo cez 130kil, a ani deň pred plánovanou sekciou by jej nikto nepovedal že je tehotná 🤷🏻♀️
Tiež cca od 6 mesiaca.
Mam 170cm a 85kg… dneska mam presne 17.t a uz dost davno je mi to vidno ale dako tento tyzden este viac vyskocilo ale od zaciatku tehotenstva zatial iba som schudla cca 6kg…
@emma9796 Ahoj a schudla si tým, že ti bolo špatne? alebo to šlo samo? Dakujem za odpoveď.
@miroslawa45 nebolo mi az tak zle nikdy islo to samo ale 2-3 tyzdne som mala aj take ze som nevedela jest nic iba som vracala… ale teraz som v 30.t a este stale mam “iba” 2.5kg + co prislo v poslednom mesiaci a uz vobec neni mi zle velmi vela a vsetko aj zjem takze tak😅🙈
@emma9796 Mam podobnú výšku a váhu preto sa pýtam... Lebo my sme na konci prvého trimestra a zatiaľ nič navyše, ale mam rešpekt a strach pred silným pribratím.
@miroslawa45 to vsetko v pohode 🙂 kazdy to ma inak… aj ja som iba teraz v poslednom 4 tyzdni pribrala 2.5kg ale to vsetko je babatko lebo na mna nic neni vidno - da sa povedat ze mam velke brusko a nosim oblecenie z minuleho roka..

Záleží kde máš uložený tuk...ak v oblasti brucha a bedier, tak to kludne okolie môže zistiť keď začneš chodiť s kočíkom.....a samozrejme aj záleží či bežne nosievaš volné veci alebo trochu vypasované....