icon

Vitamíny pre tehotné v zimnom období

eliene
18. jan 2018

Prosím mamičky aké vitamíny ste si dávali teraz v zimnom období samozrejme ovocie zelenina to musí byť aj kyselinu listovú beriem na nete sa píše čokoľvek preto radšej dám na vaše skúsenosti 🙂 ďakujem

bosoriak
18. jan 2018

@eliene pri poslednych dvoch detoch ziadne. Je to zbytocne vyhadzovanie penazi. Aj kyselinu listovu som brala tak max.do 5 mesiaca alebo dokedy mi vyslo balenie.

erika33334
18. jan 2018

Ja uzivam ladee vita, su tam vsetky potrebne vitaminy, co by som pre svoje babo neurobila :D

littleslovak
18. jan 2018

@eliene ja beriem multivitamin, ktory som uzivala aj predtym (obsahuje vsetko vrata kys. listovej a vsetkyc beznych vit., vratane horcika a vapnika - vsetko v odporucanych dennych davkach). uzivam omega 3, tiez som ich brala aj predtym, lebo mam malo ryb v strave. a na zaver probiotika - citala som o tom studiu, ze mamicky, ktore ich brali v tehotenstve mali deticky s omnoho mensim vyskytom koznych chorob a exemov.
samozrejme je to na uvazeni kazdej. pestra strava je zaklad. ale zvycajne ani v najpestrejsej strave nejaky ten vitamin chyba.

simona_simi
18. jan 2018

@eliene
Ahoj. Ja beriem Femibion a je super .. Nechýbajú nám žiadne vitamíniky a to ja nelúbim zeleninu takže tých vitamínov predsa nie je veľa 🙂 jediná vec beriem od gynky železo 🙂

evittam
18. jan 2018

@eliene Žiadne umele doplnky,nic,ani kyselinu listovu. Mam dve zdravé a krásne deti, aj obe tehotenstva boli v poriadku.
Všetky umele doplnky su na dve veci-organizmus ich nedokáže efektivne spracovat a vacsinu vyluci z tela von ako odpad.

mareri
Odpoveď bola odstránená