icon

Wellness pobyt v tehotenstve

26. feb 2023

Ahojte, som v 24tt a rozmýšľame s manželom že by sme počas marca skočili na 2 noci na wellness pobyt do hotela Permon - chceli by sme navštíviť práve ten wellness hlavne kvôli nášmu 1,5 r synovi, vraj je to tam super aj pre také malé detičky. Váham ale kvôli môjmu tehotenstvu.. je to vhodné? Mám bezproblémové tehotenstvo.

lenuska9999
26. feb 2023

Ja som bola aj v 9. Mesiaci sa kúpať v Maďarsku na termálnom kúpalisku. Obe tehotenstva som chodila všade do vody a nebol problém. Ale kupovala som si v lekárni také tampóny pre tehotne keď som išla do vody. Lebo je tam riziko infekcie predsa len

raja95
Odpoveď bola odstránená
martinka13
26. feb 2023

Osobne by som nešla. Resp. ak áno, tak by som sa nekúpala. Bojím sa unfekcií. Jedine v mori.

veronikaszabova
26. feb 2023

Som 34tt a kupat sa chodime. U mna vsetko OK

jj298
Odpoveď bola odstránená
ropucha6
26. feb 2023

V Permone pre take male deti? V tej detskej casti je dost hluk, smyklavo, ja som sa ponahlala vzdy do saunovej casti.

7kikuska7
26. feb 2023

Nekupala by som sa,iba niekde oddychovala na lezadle a manžel nech sa jaši so synom.

ajka0207
26. feb 2023

@ropucha6 súhlas, permon nie je pre také úplne malé deti

Autorke: ja som sa kúpala, presne pre to že som už mala dieťa a chcela som aby malo radosť ono, ale len v dospelom bazéne, nie v tých horúcich pre deti. Nič sa nestalo, čo však neznamená že sa tebe nemôže stať.

douc
2. mar 2023

v Permone je super ale to skôr tie sauny.

poslednepogo
2. mar 2023

Ja som bola v Bešeňovej a Tatralandii zhruba v tom týždni

beky223
2. mar 2023

Použi pre istotu probiotické tampóny.