icon

Zmena gynekológa počas tehotenstva

salgovce
12. mar 2021

Ahojte, som v 21tt a chcela by som zmenit gynekologa. Mam uz vyhliadnuteho noveho avsak obavam sa, ze sucasny bude robit problemy. Mate skusenost "odhlasit sa" len zaslanim mailu? Dakujem.

som_lujza
12. mar 2021

@salgovce ja som sa od gynekologa neodhlasovala, len som sa prihlasila u noveho a on si vyziadal moju zdravotnu dokumentaciu priamo od povodneho gynekologa. S tym povodnym som sa vobec nevidela, nevolala som s nim a ani som mu nepisala 🤷‍♀️

salgovce
autor
13. mar 2021

@som_lujza dakujem pekne 🙂

lylyjana
13. mar 2021

@salgovce Ja ked som menila gynekologa, novy mi musel dat potbrdenie, ktore som dala staremu, aby poslali vypis z karty novemu.
Mas pravo vymenit lekara, neries, ci tvojmu staremu sa to oaci alebo nie.

salgovce
autor
14. mar 2021

@lylyjana dakujem 🙂 uz som aspon kludnejsia lebo sestricky su tam riadne "rakety", nemaju problem naziapat na tehotnu pacientku

dominika198
15. mar 2021

@som_lujza ja som to tiež tak spravila. V nejakom 20tt som odišla od gyndi ku inemu. Povedala som len, že si chcem k nim dať kartu, že som tehotna, povedali mi, že ja nemusim nič riešiť, že moj new gynekolog si vypita všetko potrebne od gynekologicky.

miskamilka
15. mar 2021

Ja to tiez aktualne riesim, som 27tt, ale este tento tyzden musim ist k mojej povodnej, lebo novy ma vezme az od 1.4. Vobec sa mi tam nechce ist. Dokumentaciu si vyziada novy sam.