icon

39tt a žiadni poslíčkovia

suziie
1. aug 2020

Ahojte, dievčatá. Rada by som sa opýtala na Vaše skúsenosti, nakoľko aktuálne som 38tt+6 a dosiaľ som nemala žiadnych poslickov, žiadne bolesti. Dosiaľ nemam pocit, že by som mala budúcu nedelu porodiť 😀 tak či to proste môže byt tak, že sa jednoducho len spustí pôrod, bez nejakých predošlých prípravných signálov. Bojím sa, že nakoniec budem prenášať a pôrod budú musieť vyvolávať. Dakujem pekne za vaše skúsenosti.

deti95060810
1. aug 2020

nemusíš mať žiadne príznaky pred pôrodom niekoľko dni....mne sa prvý pôrod spustil z večera do rána....
U mňa bol príznak že mi spadlo troška bruško - cca 3 dni pred pôrodom. Ale možno ani to nemusí mať každá....

hettinka
1. aug 2020

@suziie ja mám 2 deti a neviem, či sú poslickovia. Nemala som to, rovno bolesti a pôrod.
U staršej mi odisla pár dni pred hlienova zátka. U syna ani to, rovno mi praskla voda a zátka odchádzala s ňou.

kukulienka83
1. aug 2020

Žiadne príznaky pôrodu, žiadny poslickovia, ani voda mi nepraskla. Prenášala som oboch 1 štyri dni, 2 tri dni... Rovno mi začali pôrodné bolestí a pri oboch mi bodu museli prepichnut.

panda21
1. aug 2020

Prenášala som 4 dni, dovtedy som ani nevedela že som tehotná okrem brucha predomnou.. Kontrakcie začali doslava z minuty na minútu 🙈 žiadny poslickovia, ziadny pokles brucha, žiadna voda..

dominika_sk
1. aug 2020

Dva dni po termine som 21,30 čapovala pivo našim ubytovanym hosťom, 22 aj niečo som si lahla spať. 1:00 som bola v nemocnici a 3:10 maly na svete😁mam dve deti a posličkovia neviem čo su🤷🏼‍♀️ Nikdy som ich nemala

suziie
autor
1. aug 2020

Ďakujem Vám 🌸

miakey
1. aug 2020

@suziie ja som porodila v 38+6 🙂 nemala som poslickov ani žiadne iné priznaky, len som sa zobudila v noci a nedalo sa mi zaspat a zrazu o druhej také puknutie v bruchu a odtiekla mi voda 😄

suziie
autor
1. aug 2020

@miakey by som sa aj potešila, keby to dnes prišlo 😁

miakey
2. aug 2020

@suziie tak ako, prišlo? 😊 Neboj sa, čoskoro už budeš mať bábätko pri sebe, pár dní hore dole

34michaela
2. aug 2020

@suziie tiež som nemala žiadne príznaky pôrodu, ešte v ten deň som staršiu dcérku obhanala po ihrisku do večera 🤣 a už keď som ju doma uspavala zrazu sa dostavili kontrakcie a nad ránom som porodila

suziie
autor
2. aug 2020

@miakey neprišlo 😀 nevadí, čakáme ďalej ❤️

timeabucova
5. aug 2020

Tiež som na tom tak dnes mam termin a stale sa necitim na to že by som išla rodit 😀