39tt a žiadni poslíčkovia
Ahojte, dievčatá. Rada by som sa opýtala na Vaše skúsenosti, nakoľko aktuálne som 38tt+6 a dosiaľ som nemala žiadnych poslickov, žiadne bolesti. Dosiaľ nemam pocit, že by som mala budúcu nedelu porodiť 😀 tak či to proste môže byt tak, že sa jednoducho len spustí pôrod, bez nejakých predošlých prípravných signálov. Bojím sa, že nakoniec budem prenášať a pôrod budú musieť vyvolávať. Dakujem pekne za vaše skúsenosti.
Žiadne príznaky pôrodu, žiadny poslickovia, ani voda mi nepraskla. Prenášala som oboch 1 štyri dni, 2 tri dni... Rovno mi začali pôrodné bolestí a pri oboch mi bodu museli prepichnut.
Prenášala som 4 dni, dovtedy som ani nevedela že som tehotná okrem brucha predomnou.. Kontrakcie začali doslava z minuty na minútu 🙈 žiadny poslickovia, ziadny pokles brucha, žiadna voda..
Dva dni po termine som 21,30 čapovala pivo našim ubytovanym hosťom, 22 aj niečo som si lahla spať. 1:00 som bola v nemocnici a 3:10 maly na svete😁mam dve deti a posličkovia neviem čo su🤷🏼♀️ Nikdy som ich nemala
Ďakujem Vám 🌸
@suziie tiež som nemala žiadne príznaky pôrodu, ešte v ten deň som staršiu dcérku obhanala po ihrisku do večera 🤣 a už keď som ju doma uspavala zrazu sa dostavili kontrakcie a nad ránom som porodila
Tiež som na tom tak dnes mam termin a stale sa necitim na to že by som išla rodit 😀

nemusíš mať žiadne príznaky pred pôrodom niekoľko dni....mne sa prvý pôrod spustil z večera do rána....
U mňa bol príznak že mi spadlo troška bruško - cca 3 dni pred pôrodom. Ale možno ani to nemusí mať každá....