3D/4D sono v 32. týždni
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či niektorá z vás bola v 32 týždni na 3D/4D sone a či bábätko bolo pekne vedieť či sa to oplatí keďže všade píšu že ideálne je do 30 týždňa. Ja som mala termín v 29 týždni ale bohužiaľ sme v karanténe. Ďakujem za odpovede.
Pri tomto vyšetrení sa hlavne pozerajú prietoky čiže pupocnik ci ma dobrý prietok.. Co sa týka nejakých fotiek to už neviem povedať. Záleží aj jak bude bábätko reagovať na sono. 🙂🤷♀️
Ak sa mozem opytat ten 3D usg je niecim iny ako klasicky usg co ma gynekolog v ordinacii?
Dufam ze nebude vadit autorke ze jej tu leziem.
Ja som tiez v karantene mala som ist dnes a usg mi ma robit aj gynekolog.
@zuzana18072020 niektorí Dr. Nemajú špeciálne prístroje na to aby mohli urobiť to sono. Aby dostatočne videli prietoky. Zároveň ešte raz kontrolujú bábätko ale vaic pozerajú na prietoky. Preto posielajú do špecializovaných ambulancií.
@matttulka3 dobre dakujem 🙂

@marry898 Ja som bola síce v 27tt, ale ani vtedy sa to nepodarilo, záleží od umiestnenia placenty, smer kde je miminko otočené. Viem, že niekomu sa ešte podarí pekne zachytiť tváričku. Keď sa to nepodarí zvyčajne nemusi maminka zaplatiť plnú sumu. Ja by som to riskla.