Agresívna pred pôrodom.
Stávalo sa vám pred pôrodom niečo podobné? 😂 Ja mám od rána náladu, že by som vraždila. Ale, že ma vytáča úplne všetko a každý. Začal manžel, ktorý si pred odchodom do práce vyčistil blato z topánok na čistú dlážku, potom nejaká trúba pred bytovkou, ktorá ma zablokovala na parkovisku, u lekára na poradni milión ľudí, všetci tu kašlú ako tuberáci a nie sú schopní ani len zakryť si rukou ústa. Potom idem na ozvy, sestrička ma nie je schopná správne napojiť, tak už do mňa tlačí čokoládu, pričom viem, že moje dieťa po raňajkách spí, tak tep má trocha slabší. Tak tu ležím vykrútená v úžasnej "pohodlnej" polohe, žeriem čokoládu, z ktorej ma už páli záha a dozvedám sa, že po 2 hodinách čakania tu môj doktor ešte nie je! Jasné, že čokoláda drobca prebrala, tak mi nakladá do rebier ešte aj on. Na obed som mala mať termín u kaderníka, no evidentne ho nestihnem. Bože, už chcem porodiť. Tu už nepomáhajú ani meditácie, ani pozitívne myslenie. Musela som sa vyrozprávať a dúfam, že takáto "pozitívna" nie som sama. Čo vytáča pred pôrodom vás?
ked porodis, uz nestihnes nic 🙂. Tak klud a nohy v teple..
@korunka1 Celé tehotenstvo som bola kľudná, ale takáto ako dnes som zvykla byť len keď som mala PMS 😂 Úplne dnes pením 😂😬😬
Neboj, je to normálne 🙂
No mozno je to znak toho ze uz sa porod vo velmi kratkej dobe rozbehne
ja som den pred porodom revala za den asi 5x😂😂(cele tehu som nerevala,coz som ani necakala)..takze vsetko je mozno a mozne je aj to,ze coskoro porodis😂
Teraz máš nervy, po pôrode budeš mať tiež nervy, len iného druhu. Už niet cesty späť 😀
By som povedala, že ešte si užívaj dni pred pôrodom...

Mňa by toto všetko vytočilo aj bez tehotenstva😂