Ako doho trvajú poslíčkovia?
Ako dlho trvajú poslíčkovia ? Teda úprimne neviem či mám poslíčkov mám to prvý krát. Mám take slabšie krče alebo ako by som to nazvala ako menštruačné bolesti v podbrušku ktoré mi vrážajú do krížov trvá to pár sekund a potom to zmizne. Čitala som na internete ale bolo na stránke písane že poslíčky sa z pravidla nevyskytujú v noci a ráno ale skor na večer preto ma to zmiatlo kedže mne to začalo tak o 4 ráno a trvá to do teraz stále nie pravidelne niekedy do hodiny 3 krát a niekedy celú hodinu ani raz.
Tak ja som ich mávala v prvom tehu aj v noci, v druhom ani raz. Ak si v 39tt, tak to kľudne môžu byť.
Poslickovia by mali pri odpocinku alebo teplom kupeli ustat. Samotne kontrakacie sa takto upokojit nepodari. Aspon u mna ( 3 porody) to takto platilo.
@arvven no praveže aj keď v klude ležím tak ma to chytá. Je to taký zvláštny pocit nieje to nejako bolestivé skor nepríjemné.
Pokial sa bolest nestupnuje a je stake rovnaka su to poslickovia. Mozu prist hocikedy a trvat aj cely den. Ak by sa kontrakcie stupnovalj odporucam ist do porodnice
V treťom tehotenstve som ich mala hádam každý deň posledné dva týždne, vždy som si dala horúcu vaňu a čakala. Nikdy nič, nakoniec mi vyvolávali ale manžel už bol trošku na nervy, že som bola 5x oblečená do pôrodnice :D
Ja mám o týždeň termín preto už stresujem ja som prvorodička čiže všetko je pre mňa nové. Mamina tiež nemala poslíčkov ani pri jednom čiže ona mi vobec nevedela povedať čo to je😅 prvé dve hodiny som sa sledovala a pozorovala každý jeden ten “sťah” či mi nahodou nesilnejú ale stále rovnako. Len som nevedela či to može takto trvať aj celý deň.
to je brutal.mne sa to takto zacalo o 15.30,vecer o 20 to zacalo boliet,o 21.30 som sla a o 02.55 som porodila.

Tak toto môžu a nemusia byť poslíčkovia. Neviem v ktorom tt si. Ale kde sa písalo, že poslíčkovia nebývajú v noci? Ja som ich mávala aj v noci.