Boli vaše bábätká pred termínom koncom panvovým?
Milé mamičky, vy co ste mali bábätko KP pred termínom aj vám sa tak veľmi tlačilo s hlavickou pod rebra, ako keby si myslelo, ze je v pôrodných cestách s hlavkou? Brutálne sa tlačí pod rebrami... Az je to bolestivé ... Su vaše bábätká v pordiaku ? Nič im to neurobilo, ked tu hlavku tam tak tlači? Prosím vás napíšte mi, ja sa tak bojím o ňu... A v ktorom týždni vám lekári naplánovali sekciu? Čakali do 40tt?keď všetko bolo ôk, aj krcok, aj ozvy...
@jane982 ani ma nestras, joj ale isto veľmi tlači tú hlavičku medzi rebra, pana beka až sa bojím
Môj syn bol KP nič mu nebolo, akurát mal stále pokrčené nohy, museli sme cvičiť,
cisársky naplánovali 6 dní pred terminom
Ja som išla mojej mame KP. Cisársky bol naplánovaný ale ja som išla 2 týždne pred termínom prirodzene. Nemala som vraj žiadne poranenia a hlavičku sploštenú ako skoro každé dieťa po pôrode. A aj v tej dobe som zostala živá a zdravá takže nestresovať.
Áno, obe cisársky, prvá neplánovane, druhá myslím týždeň pred termínom. A áno, obe tú hlavu tlačili do rebier, ale myslím, že sa proste vystiwrali 🤷♀️ niekoho deti kopú do orgánov, nám deti tlačili do rebier 😀 všetko bude v poriadku, neboj 🙂

Moje obe boli KP, a všetko v poriadku, len horší nález na kĺboch mali obe. A trochu krivé k lavičky, ale to sa časom pekne vyrovná. A o tlačené niektoré miesta od rebier, staršia na chrbte a na zátylku, mladšia na chrbte a na čele 🙈 sú to také červené akoby modriny, ale vyblednu tiež časom 🙂