icon

Čaj z ostružiny malinovej

bessdonna
16. jan 2023

baby je toto mozne,ze je mi zle z toho caju?popijam od 35tt,mala som prestavku 3dni,teraz som 37.5 a pali ma z toho zaha,mam aj hnacku.kyselinu mam.mali ste to niektora,?pijem 2salky denne.uplne zle😪

hederamonstera
16. jan 2023

Nemala som to. Mne velmi chutil a sadol. Mozno to nie je z neho. Skus ho este vysadit

trgypadl
16. jan 2023

@bessdonna ahoj, luhujes ho podla návodu??nemas ho silny a zaliaty v malej slake? Zial nie kazdemu moze sadnut, zvlášť na zaludok na vode, plus zaha... ,co u tehotnych byva zvykom.. Ak Ti sposobuje takw tazkosti radsej ho vyluc. Drz sa

bessdonna
autor
16. jan 2023

@trgypadl asi ano.nechala som dlhsie,furt nieco robim.salka 2dl.lyzicka jedna kopcovita.este skusim slabsiu a menej luhovat a uvidim.dakujem

isis234
16. jan 2023

@bessdonna do 2,5 dcl šálky daj len zarovnanú lyžičku čaju a luhuj 5- 7 minút, viac nie, Môžeš potom zaliať ešte raz tie byliny. Ale pár dní ho radšej nepi

vemi23
16. jan 2023

@bessdonna skus roibos mne bolo na zaviatku tehotenstva velmi zle a tento mi chutil aj sa odporuca v tehotenstve 😉

bessdonna
autor
17. jan 2023

vdaka baby,dnes som si urobila taky slabsi a kyselinu mam aj tak ale teraz si namyslam ze z lanovych semiacok🤣lebo ako nahle som ich zjedla tak ma pali zaha.inak super chutne,dam do bieleho jogurtu lyzicku medu,polievkovu lyzicu napucanych drvenych semienok,kiwi,banan mnam.ale asi to nerobi dobrotu