Časté močenie a hnedý výtok v 39. týždni
Dobre ráno
Čakám prvé bábätko a nemám sa doma koho opýtať čo znamená slabé bolesť brucha, časté močenie a hnedý výtok? Nechcem stresovať myslíte že sa blíži pôrod? Ďakujem
@lejaa76 ten hnedý výtok môže byť hlienova zátka, mne tak začal pôrod a ani som o tom nevedela 🙄😁 večer sa mi zdalo, že mám po močení na papiery hnedo-cervene ale keďže som nemala žiadne bolesti, išla som si ľahnúť. Nad ránom ma zobudili bolesti, odtiekla mi voda a za 12hod. som mala po pôrode. Takže sa sleduj.
No ja som tiež takto v 39. Týždni slabé bolesti potom odišla hlienov zátka a v tu noc som porodila.... Dúfam že si zabalená 😁 držím palce
Ja som to mala presne tak isto. Najprv hnede, potom aj krv, dokonca aj kusky krvy co ma zmiatlo este viac ale nebolo toho vela a bola to hlienova zatka. Voda mi neodtiekla tak som bola tiez taka zmatena, bolesti som mala tiez. 2 x som isla na urgent a 2 x ma vypoklonkovali, ze nerodim. Na 3 x uz ma zobrali. Zacalo to v noci, cely den o 22 ma prijali o 5 bol syn uz na svete. Halvne Nestresuj, chod na urgent, daju ta na monitor a povedia ti. Drzim palce

@lejaa76 mozes mat aj infekciu, ale každopádne zavolaj lekárovi alebo skoč k nemu