icon

Častý riedky výtok v 40. týždni

kik_bartikova
26. aug 2021

Zdravím, chcem sa opýtať, som prvorodička v 39+1tt, otvorená som na 3, a od rána mám pocit ako keby si neustále cvrknem, vždy sa to stane len keď sa postavím, a posledné dve hodiny to nie je len ako cvrknutie ale ako keby som sa fakt pocikala..zbehla som aj k doktorovi dnes, spravil mi test Temešvárym, a len kraj vložky ozelenel..povedal mi, že je to v poriadku pred pôrodom, spravil mi aj sono aj CTG, ale ja som stále úplne nepokojná až plakať sa mi chce..len by som chcela vedieť či s tým máte niekto skúsenosť. Ďakujem

nikpa
26. aug 2021

@kik_bartikova žena a ty sa prečo stresujes? Nerozumiem 🤦 vyšetrili ťa a si v poriadku ty aj bábätko. Keby si porodila aj teraz hneď tak si v 39tt takže kľud.

nika23t
26. aug 2021

@kik_bartikova no ak máš aj po vyšetrení zly pocit a strach, chod na pohotovosť. Je to určite lepšie, ako v takomto strese vyčkávat. Môžu Ti povedať to isté, čo lekár, ale môže to byť aj začínajúci porod. Len Ty vieš, ako sa cítiš.... Ale určite neplač, teš sa, o chvíľu sa zoznámis so svojim bábätkom 😊

kik_bartikova
autor
26. aug 2021

@nikpa
@nika23t
Nemám nejaký zlý pocit, len sa neprijemne cítim..povedal mi že ak by sa k tomu pripojili bolesti tak mám prísť hneď do pôrodnice..zatial nemam bolesti, ale viac ma asi stresuje ludia okolo mňa, otázkami že či som ešte cela, a že stále sa kotulam, alebo že čo som si už nedala vodu prepichnut.. pravdupovediac by som to už mala najradšej asi za sebou aj keď viem že babatko vie kedy sa pýtať von..dakujem za odpovede, celkom ma upokojilo to že vidím názor iných 😊