Cítim sa hrozne v 37. týždni tehotenstva
Ahojte, som prvorodicka a zacinam 37.tyzden. Uz nevladzem ani polievku navarit. 😄 pradlo vesiam na 3x s prestavkou…ked dlhsie stojim citim ako mi tvrdne brucho, mam krce, cele dni len lezim a odfukujem. Mali ste to niekto podobne? Citim sa hrozne, dufam, ze to po porode prejde. 🥲 brusko nemam nejake velke ani som vela nepribrala…
32 tt a mám to úplne rovnako🤣
Baby porod je vykupenie pre kazdu.
Budte fajn, keby bolo jedno babo uz doma bolo by to tazsie …
Áno posledné týždne to bolo hrozne.... Tvrdlo bruško každú chvíľu, pretáčanie v noci bolo utrpenie. Ja sa priznám že od ukončeného 38t som svoje dieťa prosila nech už ide von 🙈😂 narodila sa deň pred termínom
@patinqaa ja som mala doma 2 deti,tretie na ceste a v 38tt som myslela ze prasknem,nic som nevladala,ale musela som,den pred porodom som este dcere upratovala stvornozky izbu,a rano na poradni si ma rovno nechali tam,lebo otvorena na 7cm..do 40tt bt som to isto nepotiahla
Áno, všetky asi 😄
Tehotná som bola v 40.tke, 2 týždne do termínu som normálne chodila do práce a fungovala...takže nie, nemala som to tak a ani pri druhom. Tam som síce posledné dva mesiace bola PN ale keďže som mala 2.5 ročného syna, tak som sa hýbať musela. Neviem si predstaviť len ležať a sem tam niečo urobiť. A prechádzky na dennom poriadne boli. Treba asi hýbať, telo len zlenivie...aj pôrod bude ľahší ak budeš pohybovo viac fit.
@vilma7 tak nie kazde telo sa sprava rovnako, ako vase. Ja uz v 30tt ked som chodila na prechadzky, mala som dole krce. A to si myslim, ze som predtym zila aktivnym sposobom zivota. Ale nebudem riskovat ked o tom viem velke H a je to moje prve tehotenstvo. Radsej si to odlezim a viem, ze som nic neprepiskla.
@simona92101 ja o tomto rozpravam ze zena co ma doma dieta si nemoze lahnut len tak. Alebo vyvesat pradlo na 3x.
Kazdy to znasa inak ja chapem ale je to tazsie s dvomi (ja uz jedno mam doma a druhe cakam takze viem o com hovorim)
My zeny sme silne osobnosti
V 38tt som okna umyvala a vymeriavala zavesy ale nepomohlo mi to porodit bohuzial .. ako ani ine “recepty” ako vyvolat porod
Rodila som skoro az 41tt dufam ze teraz to vykupenie pride skor
Je to prirodzené. Áno, žena sa môže premáhať ale len zbytočne sa vysiľuje. Ak môžeš tak oddychuj. Ja som oddychovať mohla len pri prvom. Teraz pri treťom som často bola tak unavená, že sa mi dalo plakať.
@vilma7 pri prvych 2 tehotenstvach som bola aktivna az do posledneho dna,aj ked tie posledne dni boli uz utrpenim.tretie tehotenstvo bolo uplne ine,doma 4.5rocna a batola a ja opat tehotna🙈 bol to riadny zaberak,v zivote som nebola taka unavena,vecer mi neskutocne tvrdlo brucho,v noci som vstavala k mladsej temer kazdu hodinu,oddychovat som nemala kedy ani cez den ani v noci.posledne dni do porodu uz som si od vycerpania aj poplakala,boleli ma krize,kostrc,v noci som nic nespala co ma drobec tak kopal,prechadzky nepripadali do uvahy lebo drobec tak tlacil hlavickou ze som nemohla chodit (o nutkani na wc kazdych 10 minut ani nevravim)
no to asi kazda, prist to moze kazdu chvilu, ja som rodila 37+4
Ano, posledne 4 tyzdne pred porodom su trochu utrpenie, ale cas hra s tebou :D
@patinqaa to je tiez individualne, ja mam maleho syna, ale je to skor kludas, a ja si cez den lahnem a pustim mu rozpravku, alebo si vezmeme auticka do postele, alebo knizky a proste sedi pri mne a ja lezim 😂 mna tak boli medzinozie niekedy, ze dovidenia, pri prvom som do 40 tyzdna lietala po zahrade😂
@vilma7 Ja som fungovala normalne,chodila do prace, na vylety, prechadzky so psom, s kamoskami na kavu, na tehotensku jogu, ale posledne tyzdne je to masaker. Akoby z jedneho dna na druhy sa to cele zmenilo a necitim sa ok. Este som sa smiala, ze ake je to v pohodicke, ked sa niekto stazoval😀
*ake je tehotenstvo v pohodicke

Ja som 35tt a som na tom podobne…vylozim mycku a idem si lahnut…vyberiem jednu pracku a poskladam pradlo az o dve hodiny 😃 myslim, ze uplne normalne 😊