Cvičenie s aniballom a pitie čaju i napriek tomu, že bábätko je otočné koncom panvovým
Čaute mamky, ked ste boli po 36 tt a babatko bolo stále KP cvičili ste s aniballom aj napriek tomu ? A pili ste tie cajiky na podporu pôrodu?
Ďakujem pekne
@sonkali no dakujem.... Ja som sa strašne bala cisárskeho....ze skoro bábätko budem mat, ze nie som este tak psychicky prípravena.. No atď... Bala som sa ale moje sa práve tocilo... Ono bolo do 30tt dole hlavičkou, potom kp, tak priečne a tak zas kp
Supeer 🙂 áno tak takéto babenka co sa tocia tak to je iné, a chápem ja som sa tiež bála, ale nebolo to až také strašné
Mne sa v 36tt otocil z priecneho dole hlavou.
@ruzasipova a cítila si otocenie? Aj si robila niečo preto?

Ahoj, mne lekárka v 36tt povedala, že už sa isto neotoci, a teda som mala veľkú dilemu, lebo na jednej strane keby som šla vaginálne KP tak o to viac by sa cvičenie zišlo, ale na druhej strane som to cítila skôr na sekciu... V nejakom 37tt som sa rozhodla pre sekciu a teda som necvicila.. Ale ak je otázka že či sa ti to oplatí kvôli tomu ze sa možno ešte otočí, tak to ti bude vedieť možno povedať lekár aké sú na to šance, mne vyhodnotila, že sa neotoci kvôli tomu, že tak bol na každej jednej poradni.