icon

Detralex v tehotenstve. Brali ste ho?

berusaa
27. jún 2011

ahojte baby.Som v 30 tt a budem musieť brať detralex.Brali ste to niektorá v tehotenstve?

Strana
z2
dyba
27. jún 2011

@berusaa Ahoj. ja som ho brala, aj po pôrode. nič sa neboj. moja malá je úplne zdravá. klop klop 🙂
/ iné je, že mi celkom nezabral 😅 /

berusaa
autor
29. jún 2011

@dyba a kolko tabletiek si brala na deň ked si bola tehotná?

dyba
29. jún 2011

3x2 tri dni, 2x2 tri dni a a ďalšie dni 2x1

zuzukaa
7. feb 2012

@dyba ahoj pomohol ti? Mne sa to stiahlo ale uplne nezmizlo a už som využila celu velku krabičku, a hlavne po stolici zasa to trosku navrie, otras... 😒

dyba
7. feb 2012

@zuzukaa ahoj, no nepoteším ťa. mne počas tehu skoro vôbec nezabral.tiež sa mi trochu stiahli, prestali bolieť ale žiaľ nezmizli. doteraz. nebolia, nerobia problémy, ale sú otravné. u mňa to vidím iba na odcvaknutie. ale zatiaľ nemám odvahu. ja mám totižto ešte aj zle zrastenú hrádzu, tá mi teda robí problémy. musím ísť na plastiku. ale fakt sa toho bojím. zase rozrezať a zašívať. ježiši, horor. môj spodok je jedna katastrofa 😒

dyba
7. feb 2012

@zuzukaa no a teraz som tehu. tak ja neviem čo to tehotenstvo ešte narobí s mojim spodkom. ale mám obavy, lebo som začala zase špiniť a začalo ma aj bolieť brucho a kríže ako na ms. fakt som v strese

zuzukaa
8. feb 2012

@dyba to mam presne aj ja, neboli ma to stiahlo sa to, ale stale je to tam. A ked idem na velke WC s tvrdsou konzistenciou :D tak sa mi to opäť zväčši a trošku boli, ale natieram kazdy den,... No zajtra idem lekarovi nech sa vyjadri, asi to tiez vidim na odoperovanie.. :D Ale počkam čo to spravi po porode, to asi bude masaker :D..
Aj ja som mala na začiatku tehu hnedy zakrvacany vytok a okamzite som letela na gyndu a momente ma vypisala nasadila lieky...A chvalabohu to zabralo.. Ja som prvy x tehu tak som zvedava čo ma ešte tie ostavjuce 2 mesiace caka, lebo zatial som mala všetky neprijemne zaležitosti spojene s tehotenstvom..

glamourous
8. júl 2013

mne tiez predpisali detralex plus clexane injekcie k tomu, no nic na potesenie ale namiesto detralexu som si zobrala diosminol , volakto to bral ci? lebo jak som dosla domov citam ze v tehotenstve sa nesmie uzivat:// ale pokial viem ani detralex a predsa predpisuju ?

petrussska15
14. máj 2014

Ja som užívala radšej hemostop počas tehotenstva, nechcela som žiadne injekcie ani lieky a hemostop sa môže počas tehotenstva užívať, a k tomu sedavé kúpele tie utíšili vždy bolesť. Kým som bola tehotná nechcela som užívať žiadne lieky, tak len mastičky a po tehotenstve som to doliečila.

nikitta77
25. jún 2014

...kočky, asi to sem nepatrí, ale mne gynekológ predpísal na odvodnenie Moduretic, lebo tie opuchy členkov boli riadne... a hneď po prvej tabletke mi to začalo zaberať, krásne mi nožičky odpuchli , čomu som bola naozaj rada, lebo už som cítila hrozne ťažké nohy a celkovo taká akoby ,, napuchnutá,, Neviem či je to z toho, ale po 3 dňoch som dala 2,5kg dole... Tiež si pichám denne injecie Clexane 0,2 mg. Doktor povedal, že potom mám tabletky brať len podľa potreby, keby sa znovu dostavili opuchy.... tak si držím palce, nech tak skoro neprídu 🙂 😉 Hľadala som články k téme ,, odvodňovacie tabletky počas tehotenstva,, no nič :( ☹ ☹ ☹ Budem vďačná za každú info 😲

marissenka
22. máj 2015

Hallo..rada by som sa popytala.ci ste brali detralex aj po porode?vychadza mi ta tak ,ze doberiem balenie cca 15 dni pred porodom..neviem ci si este predpisat,ci by sa to zhorsilo za tie dva tyzdne nrz porodim.zevraj sa to nemoze aj pocas kojenia.ja verim,ze sa mi zily stratia po porode..nerada sa pcham tabletkami..

julik104
9. máj 2016

dievčatá,spýtam sa aj ja.predpísala mi cievna pančuchy, som 7.mesiac, a aj detralex,keby žily boleli.extra ma nebolia ale chcem sa spýtať či vám zabral detralex aj na to,že sa aspoň trochu stiahli. mám od hora až po koleno,dole nie a tiež trocha hore na pošve navreté,zaberie?

anette79
9. máj 2016

Ahoj julik104, mne gynekolog detralex v tehotenstve neodporucal ( mam s nim dobre skusenosti mimo tehu). Vravel. ze ak uz nieco na cievy tak Cyclo-3 forte. Ale nastastie ho nepotrebujem. Skus sa pytat svojho gyn. na toto. Pancuchy som si dala predpisat, ale dokazala som si ich obliect tak asi 3x 😀 . Nosim kompresne podkolienky, lebo mna boleli zili hlavne na lytkach. Mam varixy aj tam "dole" ale teraz ich vobrc necitim (zaujimave, ze ma boleli v 3.-5. mesiaci 😢 ). Drzim palce nech si OK.

julik104
9. máj 2016

@anette79 dakujem za odpoveď.lekárka mi pre istotu predpísala aj ten cyklo,vraj detralex môže byť ťažký na žalúdok. ja práveže lýtka nie, len ako keby stehno po koleno,takže musím nosiť tie celo,zatiaľ sa to dá,ale v tom teple :( tak neviem,či to mám radšej brať alebo len pančuchu. skúsim sa spýtať teda na poradni.

anette79
9. máj 2016

👍 najlepsie na poradni, v tom teple to bude masaker, ale radsej nosit ako to dohnat do nejakeho zapalu ... a setrit sa, nohy hore 😀

julik104
9. máj 2016

@anette79 áno snažím sa pri malom,a ked spí mám vyložené celý čas,no už to nejak dobojujeme. potom po pôrode sa to zlepšilo?

kvetka18
9. máj 2016

Mne dali v tehu detralex a po porode cyclo3forte, tak mi to povedali aj v nemocnici, ze sa ma davat

anette79
9. máj 2016

Ano bolo to lepsie, kila isli dole uz nebola taka zataz na nohy.

mimusa154
18. máj 2016

ak by mal niekto zaujem o detralex, tak posuniem..mne je na nic :D

oliinka
12. jún 2016

@mimusa154 mas ho este? Cena?

kacka1804
15. aug 2016

@petrussska15 ahoj varixy si mala na nohách či pošvové a na to si používala Hemostop?? Doktor mi dal Detralex ale prd zaberá

denisa909
30. apr 2017

Ahojte baby ja som v 28 tt a zacala som tiez uzivat detralex 3×2 tabl.nemam sa teda bat ze to ublizi mimcu☹

julik104
30. apr 2017

@denisa909 bábatku to nevadí,tebe sa ulaví,aj ked úplne to zmizne až po pôrode.

kacka1804
2. máj 2017

@denisa909 neboj sa zbytočne aj ja som brala od 6mesiaca až do pôrodu a malinka je zdravunka a krásna tebe to trooochu uľaví ale zmizol mi to až keď som ju porodila tak žiadny stah 👍

julik104
2. dec 2017

kočky,posuniem 3 filmy detralexu za symbolickú cenu, už nemusím užívať.

mimusa154
2. jan 2018

Aj mne zostalo,ak by niekomu trebalo 🙂

zuzkamargit
2. jan 2018

k detralexu existuje aj prirodna alternativa 😉

mamickatanicka
11. júl 2018

Dobrý deň,nemá niekto s detralexom skúsenost,že ovplyvňuje menštruáciu? Myslím cyklus,dlhší/ kratší?
Ďakujem

ukulela
11. júl 2018

@mamickatanicka nemala som nikdy ten pocit.

mamickatanicka
11. júl 2018

@ukulela ďakujem

Strana
z2