icon

Dieťatko cítim úplne dolu

barbara088
10. dec 2013

ahojte mamicky,termin mam uz na spadnutie a chcem sa vas spytat ci aj vy mate skusenost....nie som prvorodicka a vsetko citim akosi intenzivnejsie ako predtym tie dve tehu...uz mam dlhsie poslickov niekedy dost silnym,citim ako mi mala vsade tlaci,,,dokonca ju citim uplne dolu i ked mi vsetci tvrdia ze mi brusko nespadlo,mam pocit ako keby mala zo mna vyslovene vyletiet.je to take aj u vas

vevinaaa
11. dec 2013

@barbara088 ahoj to to velmi dobre poznam, pri mojom druhom tehu som uz od 28.tt mala pocit ze malinky zo mna vypadne az tak tlacil dolu, bola som aj u doktora, vysetril a povedal ze to tak byva, ale ze som ok, do porodu som sa neotvarala. Cim tyzdne plynuli tlacenie maleho bolo intenzivnejsie a ja som pre bolesti uz niekedy nevladala...narodil sa 39.tt, viem ako ti je,ale nemusi to znamenat ze hned o par dni pobezis do porodnice mna takto malinky strasil dlho a nic, som sa az cudovala ze tak dlho vydrzal🙂 a ze ja som uz davno nebola otvorena, bolo to intenzivnejsie tehu ako aj na bolest aj na tlaky, mne doktor vravel ze to mozu byt aj creva, ale ved viem co citim...🙂

barbara088
autor
11. dec 2013

no dnes som bola na poradni uy som otvorena na prst,bolesti mam pocas dna i noci ale nie pravidelne..ale lekar povedal,ze to vidi na dobrej ceste

barbara088
autor
11. dec 2013

cs mam 9