Doporučenie na sekciu od psychiatra
Dobrý chcem sa spitat mam doporučenie na sekciu od psychiatra ako to bude pokračovať kedy to budú riešiť mam poradňu as 14steho
@lilianocka2016 prinesiete doporučenie do poradne a gynekológ by mal rešpektovať, prekonzultovať doporučenie. V ktorom ste tt? Termín pôrodu sa väčšinou potom posunie skôr. Urobia sa predoperačné vyšetrenia, stanoví sa či v narkóze celkovej alebo spinál. Držím prsty.
Ja som síce nemala odporučenie od psychiatra bolo to z iných zdr.dovodov ale mne robili sekciu presne týždeň pred termínom. Urobila som si predoperačné vyšetrenia a deň pred sekciou som nastúpila do nemocnice. Skoro ráno mi dali klistir o 7 má vzali na prípravu kontrolovali malého a o 9 už bol na svete. Mala som spinal a malého mi hneď priložili. 24 h som bola na pooperačné izbe.Držím palce nech všetko dobré dopadne.
@lilianocka2016 pri ďalšej poradni to ukaž svojmu doktorovi a potom to máj stále pri sebe v tehotenskej knižke keď pôjdeš rodiť predtým pôjdeš ešte na predoperačné ale radšej si zvol spinal.
@sebastian2009 us som objednaná na predoperacne a to kedy môžem rodit keď mi spravia to predoperacne
@lilianocka2016 tak to sa dohodneš zo svojim doktorom ku komu chodíš dáš mu to predoperacne a on ti dá dátum na sekciu 38 týždeň je donosene dieťa od vtedy robia sekcie aj 39 týždni.
@sebastian2009 môj gynekológ ma zavolal nie na poradňu len na krv že to je predoperacne
@lilianocka2016 tak ja idem sekciou a musí byť výmenný lístok na interne aj na Oaim-Aro keď nebudeš mať tieto predoperacne sekciu ti nespravia záleží ci chodíš do poradne v nemocnici a ci je to mimo okresu kde budeš rodiť
@sebastian2009 mam vymeny na interne nechodím v nemocnici ale any mimo okresu
@lilianocka2016 ta musíš si dat tam urobiť kde budeš rodiť ja mam aj Oaim-Aro si urobiť
@sebastian2009 vybavím si
@lilianocka2016 ôk držím palce a napíš čo si poriesila

Mozes kedykoľvek