icon

Hemoroidy v tehotenstve.

janynyna
3. júl 2018

Ahojte maminky. Mate s tym niektora skusenost co na to pomaha?

janage
3. júl 2018

@janynyna unigel procto cipky a hemostop gel

candii
3. júl 2018

Gel z dubovej kory

janynyna
autor
3. júl 2018

Dakujem vam dievcence.

adulienka11
3. júl 2018

Ja som mala tiez s tym problemy davala som si cipky a gel znacka Mastu

janulka2811
3. júl 2018

Kúp si toto,používam a zaberá ihneď.

janynyna
autor
3. júl 2018

@janulka2811 dakujem,pred chvilkou som si to kupila. Tak snad zaberie aj mne ihned. Lebo je to na zblaznenie.

janulka2811
3. júl 2018

@janynyna zaberie určite treba používať aj 6x denne,mám s tým skúsenosti a lepšie nič som nenašla ešte a teraz začínam opäť používať.

gerfinka
3. júl 2018

JMne sa zjavili tyzden pred terminom :/ a som bola normalne u vseobecnej dr. a predpisala mi tabletky Detralex + teda mam aj mast s dubovou korou, po velkej potrebe studena sprcha.

whatever1
13. júl 2018

@janynyna To aky liek zalezi ci ich mas vnutorne, alebo vonkajsie. Ale kazdopadne zmenit stravu a viacej vlakniny aby si mala makku stolicu. A po velkej potrebe sa vzdy umy studenou alebo vlaznou vodou, potom sa ti aj ulavi od bolesti.

nela6
14. júl 2018

@whatever1 ahoj, vies mi poradit ak mam vonkajšie, nijako ma to neboli, ledva som zistila, ze to mam... Som teda v 7m a planujem ak sa podari dojčiť, mam pockat po porode, alebo uz teraz mazať? Co je účinné a moze sa v tehu, lebo mala som jeden krém poradeny lekárnikom ale to neurobilo vobec nic...

whatever1
14. júl 2018

@nela6 ahoj, no najlepsi je vraj hemostop a moze sa aj v tehotenstve. Ak trpis zapchami a tvrdou stolicou, je dolezite aby si to zacala riesit zmenou stravy.A Dr mi poradila aj glycerinove cipky(na vonkajsie hemeroidy). Cim menej sa konecnik drazdi(tvrdou stolicou, tlacenim, trenim toaletnym papierom-preto radsej osprchovat) tym skor sa to zahoji. A aj pohyb, nesediet cely den na zadku😃.

whatever1
14. júl 2018
keralas
14. júl 2018

Ahojte, teraz som tym tiez presla, bolo to fakt bolestive. Nasadila som Faktu mast, po velkej potrebe sprchy a po troch dnoch uplna ulava... a samozrejme trochu lahsia strava.

alobalka
14. júl 2018

@janynyna uprava stravy v zmysle makksej stolice (tekutiny, vlaknina, nezapekave jedlo), umytie konecnika studenou vodou po stolici (stahuje cievy). To pomáha úplne najviac, idealne ak máte bidet, aby ste neprechladli "odspodu". Detralex ucinok neprejavi hneď, ale spevnuje cievy a stabilizuje hemoroidy. Inak stahujuce maste a čipky na to určené (s dubovou kôrou, repikom, protizapalovymi zložkami. .). A vyčkať týždeň dva.

nela6
14. júl 2018

@whatever1 len ja nemam zápchu, dokonca ma to nikdy nebolelo, to asi raz som prepiskla, no a samo sa to bezrobilo späť 🙂 ale tak chcem to napravit, pozrem ten produjt