Je normálne cítiť menej pohybov v 28. týždni?
Ahojte som na konci 28tt poslednú dobu sa maličká véľmi málo hýbe niekedy “vlnovkuje” raz do dna inokedy je to viac ale pride mi to obeľa menej ako ked som bola v 25-26tt môže byt že malicke ma uz malo miesta? Uz raz som kôli pohybom bola u lekarky a vsetko bolo okej mam doma aj Angelsound presne koli takýmto prípadom a malickej stale byje pekne srdiečko…A pohyby citim poväčšine iba okolo oblasti pupka niekedy je to aj nad pupkom ale zväčša iba niže je okej citit takto nižšie tie pohyby? Podstate od kedy mi zacali prve kopance a pohyby tak vzdy to bolo iba pri oblasti pupka nikdy nie vyššie…Dakujem za vaše odpovede a rady som vam vdačná pekny den🙂
Môj niekedy takto štrajkuje aj dva dni, naposledy mi na sone Dr. ukazal ako je otočený smerom k chrbtu, hybal sa a ja som necítila. A ešte mám aj placentu vpredu, takže o to menej tie pohyby citit - len tak po bokoch ich citim.
Keby sa mi niečo nezdalo, išla by som sa dať pozrieť lekárovi. Radšej ísť "zbytočne", ako si potom hlavu trieskať.
@radoslava1666
mne pomohlo dat si niečo sladké alebo ľahnúť na brucho. Vtedy sa skoro vždy zamrazilo ahoj🙂

@radoslava1666 môže to byť polohou babatka