icon

Je osemhodinová bolesť poslíčkov normálna?

8. jan 2024

Ahojte, Maminy.
Od polnoci až doteraz mám pretrvávajúce bolesti v oblasti podbruska. Bolesť mi strieľa do krížov. V bolestiach som tak už 8 hodin. Mávali ste aj vy tak dlho trvajúcich poslickov? Nemyslím si, ze mám reálne kontrakcie (som prvorodička, takze ich nemám ako porovnať) ale brusko mi netvrdne. Len pociťujem menštruačný bolest každých 5-7 min. Ide mi skôr o to, ze som v bolestiach už 8 hodin. Je to v poriadku? Som v 37tt. Ďakujem

beatrixx1525
8. jan 2024

Do pôrodniceeeee bábätko sa pýta 😁

beatrixx1525
8. jan 2024

A k tomu 37tt nemaj stres že je to skoro, babo už je na 99% vyvinuté a zvládnete to obidvaja 🙂 držím palce

nyphadora
8. jan 2024

Vieš čo 3 dni sa mi rozbiehal porod, tak ano je to v pohode. Kontrakcie su keď predychavaš do brucha a to pomaha zmierniť bolesť. Samozrejme keď si niesi ista chod do nemocky na kontrolu, max ťa pošlu domov a budeš vedieť na čom si.

januska12323
8. jan 2024

Choď na kontrolu a uvidíš, ale vyzerá, že budete zachviľu dvaja.

zuzi0911
8. jan 2024

Pôrodnica...rodis pravdepodobne...

ness222
8. jan 2024

Daj potom vediet ako si dopadla, minuly tyzden som mala nieco podobne ( hoci len 34tt), tiez mi to trvalo asi od 21.00 do 5. rana ale mne aj velmi tvrdlo brucho, no bolesti neboli nejake vyrazne, skor islo o to ze sa pravidelne opakovali. Tiez uz som sa bala ze rodim, ale odvtedy sa to chvalabohu nezopakovalo.

rebrambora
8. jan 2024

Za mna poslickovia. Mala som ich tri tyzdne pred porodom pravidelne. A ked prisli realne kontrakcie, rozdiel som teda citila.

autor
8. jan 2024

Ďakujem, dievčatá, dala som ešte 1x sprchu a nejako som zaspala…aspoň na chvíľku. Cítim sa byt ubolena ale prešlo to, takze poslickovia.
Vďaka za vaše skúsenosti. Nech sa dari 🙂