Je potrebná kontrola v 30. týždni tehotenstva?
Dobrý deň. Mal niekto tak, ze bral omegavan len do 12 TT. Potom už nebolo treba podľa krvných výsledkov. A potom bola na kontrole v 20 TT a všetko bolo ôk. Moja otázka, že mala by som ísť na 30tt na kontrolu, čo ak neidem.? Bol niekto tak, že ste mali ísť, ale už ste nešli? U nás všetko ôk, tak uvažujem či už nieje to zbytočné. 🙄
@babi2345 Ti doktori nerobia tie kontroly zo srandy, ci? Myslis, ze ano?
@veselo_neveselo to uz je iny level lenivosti ked sa jej nechce na kontrolu ohladom babatka 🤦🏻♀️
mna by zaujimalo, ze ako vies ze je vsetko ok? v tehotenstve sa moze kedykolvek cokolvek zvrtnut
Ty nechces vidiet svoje babatko na ultrazvuku?ja som sa na sono vzdy tesila,ze ho budem vidiet.a samozrejme dr musi skontrolovat ci je vsetko ok.
Čo ta Vedie k tomu myslieť si, že je to zbytočne? 😳
Myslíš trimestrálny skríning? Pokiaľ áno, tak pardon, ale spochybňovať či je potrebný veľký skríning mi príde nezodpovedné. To, že si myslíš, že je všetko v poriadku neznamená, že sa niečo nemôže skomplikovať. Kontrolujú tam prietoky, placentu, riziko preeklampsie, vývin plodu, jednoducho to nie je len klasické sono. Nechceš si byť istá, že je to všetko v poriadku?
Tak, to je najmä na osobnom uvážení. Aspoň u nás na termíny objednávajú na mesiac vopred, vždy im môžeš zavolať a dohodnúť sa. Nikto ťa do čakárne naháňať nebude.
@babi2345 žasnem nad touto otázkou, normálne som to čítala 3x či dobre rozumiem 😀. Ako môžeš vedieť ty sama, že je všetko ok? A aj keby bolo všetko ok, budeš to mať potvrdené od lekára. Osobne by som si teda neodpustila, ak by som nešla na prehliadku a potom by bolo niečo zlé. Ale argument, ktorý ťa presvedčí ak to nie je o zdraví dieťaťa, tak aby si dostala materskú dokladáš aj záznamy či si chodila do poradne. Snáď za tie peniaze tam hádam pôjdeš
mna by zaujimalo, ze ako vies ze je vsetko ok? v tehotenstve sa moze kedykolvek cokolvek zvrtnut
@andy024 tomsom chcela presne povedat, na kontrole vswtko ok a behom par hodin sa moze vserko zmenit... ja som sa otvorila predcasne a ani som o tom nevedela... nechapem, preco niekto nechce vidiet svoje babatko🥰 a hlavne, ze mu to je jedno 😳😳 divne...

@babi2345 Ti doktori nerobia tie kontroly zo srandy, ci? Myslis, ze ano?