icon

Je v 36. týždni otvorenie na 1 prst normálne?

21. apr 2024

Ahojte, je to ok? Lekar mi povedal že som na 1 prst otvorena a že je to na 37.tt bežny nalez, dokonca to k tomu tyždni prislucha. Ja sa ale dosť stresujem z toho a odvtedy ani nič nerobim len ležim, keďže termin mam až o mesiac. Predsa len tie 4 týždne sú na niečo užitočne ešte a keďže dieťatko nie je najväčšie rada by som bola aby ešte pobudlo. Dajte vaše skusenosti 😔 Tento tyždeň mam zas poradňu tak uvidime, snaď už nebudem na viac 😔 Lekar sa stale tvaril, že určite porodim na termin ale mňa to tak rozhodilo.

really8
21. apr 2024

Pytas sa nas ci je to ok lebo neveris lekarovi ktory ti povedal ze je to ok?🤦‍♀️
No tak skusenost. Kludne mozes este aj prenasat. Ja som bola od 34 otvorena na dva s makkym krckom. Trochu som zvolnila doma a rodila v 39tt

simsalabim
21. apr 2024

Ja som bola na 2cm od 35. tyzdna. Dcera sa narodila v 42.tyzdni.

autor
21. apr 2024

@really8 niee, pytam sa na skusenosti..lekarovi verim na 200%, je to fakt odbornik, len sa trosku chcem ukludnit a vypocut si aj vase pribehy 😔
Ďakujem za skusenosť🙏

autor
21. apr 2024

@simsalabim ďakujem veľmi pekne, wau to ste krasne potiahli🙏

klip0
21. apr 2024

Pôrod je tak nevyspytateľný, že môžeš byť na 3cm aj mesiac a pol a môžu ti povedať že si na sto zámkov a o pár hodín držať bábätko v rukách

adka3321
21. apr 2024

Tiez som tak nejako bola cca od 36tt na jeden prst otvorena, tiez som sa vylakala, ale doktor povedal, ze to je normalne, hlavne ak si uz predtym rodila, o 2 tyzdne som bola na 2 prsty otvorena a uz som aj chcela porodit, malej som dohovarala, ze uz moze ist von, a nakoniec som rodila 39+5tt. A to som nedodrziavala ziadny kludovy rezim 😀

jaskolka
21. apr 2024

Bola som tak otvorená asi od 37 týždňa, porodila som v 41+1. Si vo vysokom štádiu tehotenstva, je to úplne normálne.

autor
21. apr 2024

@adka3321
@jaskolka
Baby ďakujem za skusenosti, vidim, že to teda nemusi fakt nič znamenať. Krčok mam vraj ešte stale dostatočne dlhy (2,5cm, cele tehu som mala 3cm) tak lekar nechapal čo sa stresujem vobec.

lucia147852
21. apr 2024

No ja som bola posledný mesiac na 3cm. Prenášala som 6 dni a do pôrodnice som šla stále na tie 3 cm 😅

nevenka
21. apr 2024

Pri druhom dietati som bola na 5 cm mesiac pred terminom, rodila som po 3 Hamiltonoch 4 dni po termine 🙃😅. Chodila som jak kacica.

nikushka8
21. apr 2024

V druhom tehotenstve som min. mesiac chodila na 1cm otvorena, krcok 1,5cm. Dokonca posledný tyzden na 3cm a aj tak som sa vyvolavacke v cca 39t nevyhla (zo zdravotnych dôvodov). Pre pokoj duse si zbal tasku, ale zbytocne sa nestresuj.

janica_
22. apr 2024

Vies ze je ok rodit +- 2 tyzdne okolo datumu porodu? Takze sa nestresuj s nejakym este mesiac… pride ked bude pripravene. Zeny ti povedali svoje skusenosti, nemaj obavy.

gubcikova
22. apr 2024

Ja som bola na CM otvorená od 29tt. Porodila som v 38tt

mima1608
22. apr 2024

Áno, ja som bola v 37tt na 3 cm... A potom som dokonca ešte aj prenášala a museli mi vyvolať 😅

engiii
22. apr 2024

Ja som bola v prvom tehu od 24 tt krčok 1 cm na prst otvorená a rodila som 39tt vydržali sme

melany444
23. apr 2024

Jasne ze je to ôk prečo by si mala ležať už môžeš kľudne rodit od 37 je bábätko pripravené.
Ja som otvorená na 4cm od 36+0 a povedali mi ze už kudne môžem rodiť aj v tomto týždni že nemusím mam žiadny kľúdový režim. ale ja nerodim no tak som rada ak potiahnem do 37tt.🙂