Kde cítite pohyby v 28. týždni?
Pod pupkom v časti pupka samozrejme kde inde si chcela cítiť pohyby ?
Ako kedy. Niekedy na boku, niekedy hore (okolie pupku), niekedy dole. Mala je otocena uz dole, tak sa zapiera 🙂
@mariska1989 ja ich cítim v podbruší len.. Keď sa ti nepáči otázka neodpovedaj
Nemas placentu vpredu?
@veronikaszabova nie nemám
Ja som 28tt+2 a niekedy cítim v podbrušku, niekedy v okolí pupka po stranách, niekedy hore pri rebrách... včera bol tak otočený, že mi kopal do rebier a naťahoval ruky tak, že mi pichal až niekde do krčka či kde 😁 (alebo naopak? Neviem ako je otočený ..v pondelok mám poradňu)
@ajko2011 ja som ich hore ešte nikdy necítila 🙄
Ja som v 31.tt a donedávna som citila pohyby hlavne na pravej strane pod žalúdkom. Potom týždeň na to mi pár dni mala dopriavala masáž všetkých vnútorných orgánov 🤣 a teraz ju cítim pod branicou 🙂
Tak bude stále otočené zadočkom dolu keď citis dolu pohyby...
Ja som 30tt ...momentálne je to okolo pupka,pod rebra je dolu hlavičkou,z lava do prava vlny a naopak 😆,,no občas sa pretoci a vtedy sá mi snaží nohu ukázať zo spodu 😆
Tiež som veľmi dlho cítila len dole, hádam ešte aj po 30TT (nepamätám si úplne, asi tá tehotenská demencia 🫣) Až neskôr som začala okolo pupka, takže neboj, je to OK. A placentu mám vzadu.
Skôr mi tá otázka prišla vtipná no 😂 každý má tehotenstvo iné nedá sa presne definovať a ktomu ak tak nízko cítiš nemáš nízko placentu? A keď chceš až cítiť pohybu vyššie musíš si počkať zväčša aj už neskoršom tehotenstve to je niečo sem tam nad pupkom .

To je otázka teda 🤣🤣🤣🤣