icon

Kedy začať používať Aniball?

3. okt 2023

Od 35+0tt alebo 36+0tt ?
Ďakujem

mamamasama
3. okt 2023

Pokojne aj 35. Ja som začala 34

avonladyba
3. okt 2023

Baby to sa ešte stále používa? Rodila som pred vyše 8 rokmi, a mala som pocit, že už sa to neodporúča a ani že tieto témy na MK už nevidno. Tak sa informujem. 😀

anavixy
3. okt 2023

Ukonceny 36.tyzden nemoze zacinat 35kou 🙂 odporuca sa od 36+0 kedy je uz pomerne bezpecne aj rodit a vsetky podobne procedury na ulahcenie porodu sa odporucaju vacsinou od ukonceneho 36. tyzdna

autor
3. okt 2023

@avonladyba skôr mam pocit ze to teraz takmer každá používa 😀 ja som mala prvý pôrod extrem. Nesadla som si vyše týždňa takže teraz som povedala ze sa budem snažiť viac pripraviť na pôrod ci už fyzicky alebo psychicky.

mamamasama
3. okt 2023

@avonladyba stále? Práve vďaka tomu som porodila všetky deti bez škrabancov. Najlepšie bolo v pôrodnici pri treťom, keď nevideli žiadne šitie. "Vy ste mali šťastie." Tak im vravím, že to šťastie má názov aniball.

liliana212
4. okt 2023

Na MK je skupina cvičenie s aniballom, kuknite

beahavala
17. aug 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ahoj, ja som s Aniballom zacala od ukonceneho 37. tyzdna, cvicila som potom az do pôrodu pravidelne kazdy den

beahavala
Autor odpoveď zmazal