icon

Koľko pred pôrodom sa vaše dieťa prestalo hýbať?

12. okt 2023

Myslím že už nerobilo toľko pohybov ako predtým. Je to nejaký ukazovateľ? Podelte sa.

jaskolka
12. okt 2023

Ja som to cítila skôr ako také "prevaľovanie" vypučovali sa, brucho úplne poskakovalo a vlnilo sa, ale úplne až do pôrodu som ich cítila. Nebolo také obdobie, ze "začali slabšie" skôr by som povedala, ze to malo väčšiu intenzitu, také raznejsie to bolo

majamat
12. okt 2023

nie je to ukazovatel porodu, je to skor ukazovatel toho, ze je babo velke a nema miesto, cize tu asi zavisi od mnohych faktorov - priestor v brusku ( urcite zavisi aj o mnozstve tuku v oblasti brucha ), velkost babatka, mnozstvo plodovej vody a pod.

ivangeline
12. okt 2023

Este pocas otvarania sa hybalo.

deti95060810
12. okt 2023

moje prvé dieťa sa hýbalo minimálne. nepočula som ho niekedy aj mesiac. strach som nemala. Bol väčší a aj po narodení sa mu moc hýbať nechcelo...

majamat
12. okt 2023

@deti95060810 je to sranda, ale niekedy to zavisi aj od povahy dietata.

kamoska 2x tehu a jedno dieta akcne a druhe pokojne a boli take aj po narodeni.

moja dcera bola divoch, najskor, ked som pohyby zacitila 1x, chvilu boli slabsie, pokojne, len v urcitom case, ale neskor, po par tyzdnoch si robili v mojom bruchu diskoteku. po narodeni sa zachadzala, neskor amoky, bola dost zurivec a uplakanec a aj nespavec.

peter0123
12. okt 2023

Prvé tehotenstvo dieťaťa akčné do poslednej chvíle, je akčné a neposedné do dnes, druhé kľudné skoro vôbec som necítila pohyby, bolo kľudné aj po narodení , ani dnes sa nechce hýbať