icon

Kolostrum v 7. mesiaci tehotenstva

12. nov 2022

Stalo sa aj vám baby, že vám trosku vytekalo kolostrum a zrazu prestalo? Je to Ok?

queen_mary
12. nov 2022

Nie neni to ok. Utekala by som na urgent.

autor
12. nov 2022

@queen_mary to naozaj?

veronikaszabova
12. nov 2022

Robi si srandu. Je to OK

7lenka11
12. nov 2022

Aj ja to mam. Je to normalne. Hovorili nam na predporodnom kurze, ze s tym treba pocitat najma v 3. trimestri, u niekoho je to uz skor. Mne sa dokonca stava, ze mi to na bradavke zaschne a neviem to dat dole.

7lenka11
12. nov 2022

@queen_mary nerozumiem takymto odpovediam v diskusii.. ak nechcem poradit, tak je lepsie sa radsej nezapojit.. niektore uzivatelky tu robia z mamiciek debilkov, len by si mohli uvedomit, ze je tu XY prvorodiciek, ktore si nikdy nepresli tehotenstvom a je logicke, ze nevedia vyhodnotit, co je ok a co nie.. ja sa tiez pytam svojho doktora trivialne otazky a sam povedal, ze radsej sa 10x opytat hlupost ako cokolvek zanedbat a podcenit

autor
12. nov 2022

Dakujem a aj sa ospravedlnujem za takú otázku, cakam dieťatko a o jedno som už prišla. Tehotenstvo je veľmi náročné :( Dakujem všetkým ktoré ste milo odpovedali, vážim si to 🌸

veronikaszabova
12. nov 2022

Nemas sa preco ospravedlnovat

deniskanajkrajsia
2. dec 2022

@7lenka11 tiež ma toto štve, čítala som teraz niektoré otázky a odpovede a niektoré čo už sú mamičky sú nepríjemné, odpovedajú slovami “tak čo riešiš” a podobne potom, že sa prvorodička boji aj niečo opýtať… radšej sa opytať 10x aj sprostosť a byt v klude ako sa neopýtať vôbec… napríklad môj gynekológ so mnou vôbec nekomunikuje, odvrkáva mi je to strašne nič nevedieť a aspoň tu mi môžu pomôcť skúsene ženy, tiež som prvorodička a momentálne v 29TT.