icon

Let v 7/8mesiaci

13. mar 2023

Ahojte, premýšľame nad dovolenkou v júni, letecky max 2 hodiny let. Je to bezpečné na prelome 7-8 mesiaca tehotenstva? Mate skúsenosti?

domireb
Autor odpoveď zmazal
pukina
13. mar 2023

no len pozor, letecke spolocnosti uz od myslim ze 32tt na palubu nevpustia a tusim od 26tt musis mat povolenie od lekara. ja som letela do UK ked som bola na prelome 5/6 mesiaca a bolo to v pohode, ale neskor uz by som si asi netrufla absolvovat to cakanie a vybavovacky na letisku a transfer z letiska tieto veci.. a neriskovala by som, ze ma nevpustia do lietadla. let samotny problem nie je..

danyelia
13. mar 2023

Ahoj, ja som o tom uvažovala, ale nakoniec zvíťazila cesta autom. Ja osobne by som už let v takom štádiu neriskovala, ale to je len moja intuícia...

janai1
13. mar 2023

napr. Ryanair od 28TT vyžaduje lekárske potvrdenie tak pozor na to

evaachesa
13. mar 2023

Áno, zisti si hlavne podmienky u leteckej spoločnosti, aby ti nechýbalo napríklad potvrdenie od lekára. Mne kontrolovali tehotenskú knižku. Bola som tuším len v 6 mesiaci.

denkatn
13. mar 2023

ja by som zvazovala, totiz ak nahodou ti pride zle, tak nemozu ti na tej palube lietadla pomoct, aj na tych letiskach to dlho trva.. kym neprejdes colnymi kontrolami a bude ti zle stoji to za to? mozno ti nebude zle, lietaju aj tehotne, ale zvaz riziko.