Let v 7/8mesiaci
Ahojte, premýšľame nad dovolenkou v júni, letecky max 2 hodiny let. Je to bezpečné na prelome 7-8 mesiaca tehotenstva? Mate skúsenosti?
no len pozor, letecke spolocnosti uz od myslim ze 32tt na palubu nevpustia a tusim od 26tt musis mat povolenie od lekara. ja som letela do UK ked som bola na prelome 5/6 mesiaca a bolo to v pohode, ale neskor uz by som si asi netrufla absolvovat to cakanie a vybavovacky na letisku a transfer z letiska tieto veci.. a neriskovala by som, ze ma nevpustia do lietadla. let samotny problem nie je..
Ahoj, ja som o tom uvažovala, ale nakoniec zvíťazila cesta autom. Ja osobne by som už let v takom štádiu neriskovala, ale to je len moja intuícia...
napr. Ryanair od 28TT vyžaduje lekárske potvrdenie tak pozor na to
Áno, zisti si hlavne podmienky u leteckej spoločnosti, aby ti nechýbalo napríklad potvrdenie od lekára. Mne kontrolovali tehotenskú knižku. Bola som tuším len v 6 mesiaci.
ja by som zvazovala, totiz ak nahodou ti pride zle, tak nemozu ti na tej palube lietadla pomoct, aj na tych letiskach to dlho trva.. kym neprejdes colnymi kontrolami a bude ti zle stoji to za to? mozno ti nebude zle, lietaju aj tehotne, ale zvaz riziko.